Mamele sunt sufletul familiilor. Ele fac un milion de lucruri si chiar mai mult. Sunt niste eroine.

6. Mama mi-a spus: Invitat-ti prietenii pe la noi

Prietenii mei erau mereu bine-veniti la noi. Prietenii mei veneau chiar si cand eu nu eram acasa fiindca stiau ca mama mea ii va invita la o gustare. Asa m-a invatat sa nu imi pese prea tare de mici detalii cum ar fi faptul ca in casa nu e curatenie luna sau cat de speciala e mancarea.

7. Mama mi-a spus: Ma rog pentru tine

Mama mea se ruga foarte tare cand eram eu mica si inca face acest lucru. Se ruga si pentru mine. Se ruga pentru iubitii mei, pentru prietenii mei, pentru prietenii prietenilor mei, pentru parintii lor si familiile lor extinse. Ea m-a invatat sa ma rog pentr copiii mei si asta mi-a adus multa pace. Si acest lucru le da o stare de pace si securitate si copiilor mei.

8. Mama mi-a spus:Te iubesc

Sigur ca toate mamele spun acest lucr. Mama mea spunea acest lucru mereu si continua sa imi spuna acest lucru si de fapt pare o propozitie care nu poate sa surprinda cu adevarat cat de imensa e dragostea ei.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Designerul Diana Nicolaie debutează pe scena artistică cu o expoziție ieșită din tipare, curatoriată de Ioana Ciocan 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! Călătorește cu metroul și colecționează artă de Theodor Aman și Nicolae Grigorescu!

9. Mama mi-a spus: Distreaza-te

Cand eram copil era mult amuzament in jurul meu. Si acum, ca adult caut distractie, rasete si joaca atunci cand viata devine prea presanta. Mergi si distreaza-te imi spune si acum mama mea atunci cand mai las copiii la ea cate o seara. Imi arata usa si imi spune sa nu imi fac griji nicio clipa.

Apoi vrea sa ii povestesc tot ce am facut cand ma distram. E foarte simplu. Imi arata in felul asta ca nu sunt o povara ci o bucurie pentru ea. Si copiii mei sunt o bucurie. Imi fac inima sa cante.

10. Mama mi-a spus: Sunt foarte mandra de tine

Ce dar am avut sa cresc asa cu gandul acesta ca mama mea e mandra de mine, indiferent de orice. Eu am crescut cu gandul ca la randul meu pot sa fiu mandra de mine. Si sunt.

Multumesc, MAMA!

Un articol via www.parent.co

Foto homepage: Shutterstock/ Monkey Images


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri