Gayatri Mantra -mantra pe care trebuie sa o rostesti de 108 ori pentru a-ti indeplini dorintele. Iar daca nu ai timp, ASCULT-O!

8 August 2017 publicat în Lifestyle 653 share-uri

Gayatri Mantra - rostind in mod repetat aceasta mantra, iti vei imbunatati sanatatea mentala, fizica si spirituala. Rostirea Gayatri Mantra de 108 ori te fereste de toata nefericirea, te ajuta sa iti implinesti toate dorintele care iti sunt benefice si te ajuta sa te eliberezi de boli.

Precum corpul care este curatat, la fel si mintea (intelectul) trebuie curatata. Ea trebuie curata de gandurile rele care te indeamna sa actionezi potrivnic si care iti pot aduce suferinta. Poti de aceea repeta aceasta mantra si atunci atunci cand faci baie, inainte de a manca, cand te trezesti si cand te duci la culcare.

Plecand de la premisa ca toate actiunile noastre se intampla in intelect (minte), iar actiunile noastre sunt o consecinta a gandurilor, aceasta mantra poate fi interpretata si ca o invocare a Divinitatii pentru a ne calauzi si a ne aduce cele mai bune ganduri bune in minte, inspirandu-ne astfel intelectul. Atunci cand gandurile, mintea si actiunile stau toate sub semnul iubirii universale si a divinitatii, intreaga viata ni se asaza pe fagasul cel potrivit, iar energia vietii curge firesc, in abundenta.

De ce sa rostesti Gayatri Mantra de 108 ori?

Nu intamplator este recomandat sa repetam cuvintele acestei mantre de 108 ori caci in practicile si traditiile vedice, 108 este un numar special. Exista 9 planete importante si 12 constelatii. Cand aceste 9 planete trec prin cele 12 constelatii, ele aduc cu ele 108 tipuri de schimbari. Daca aceste schimbari nu sunt benefice sau exista ceva gresit in ele, energia pozitiva a mantrei Gayatri le poate corecta.

Beneficiile ascultarii si rostirii Gayatri Mantra

Cuvintele mantrei Gayatri au un efect pozitiv asupra chakrelor si asupra centrilor de energie din corpul uman. “Aceasta mantra te protejeaza de rau oriunde te-ai afla – in calatorii, la munca au acasa, iti face mintea sa straluceasca, iti imbunatateste puterea discursului si risipeste intunericul ignorantei”, spune Sathya Sai Baba. Conform ‘Sathya Sai Speaks’ (vol 13.34: June, 20, 1977), vibratiile produse de aceasta mantra sunt puternice, iar atunci cand este recitata cu accentul corect, ca in forma originala, atmosfera din jur devine iluminata.

Foto homepage: szefei /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri