4 August 2017 publicat în Lifestyle 2144 share-uri

Fran Sorin este autoare, coach si speacker motivational. Ea a scris un eseu superb in care descrie toate lucrurile pe care femeile mai tinere decat ea ar trebui sa le stie. Sunt unelte care ne pot face viata mai usoara, mai frumoasa, mai plina de sens. Cele 20 de adevaruri esentiale descriu un sistem de valori sanatos si o putere interioara pe care fiecare dintre noi o putem accesa.

Fran Sorin: Adevaruri esentiale pe care vreau sa le impartasesc cu femeile care au sub 50 de ani

11. Adevar esential: Crezi in abilitatile tale

Odata ce intelegi ca ai abilitatea si puterea de a-ti crea propria viata - aceea pe care ti-o doresti profund, vei fi socata sa observi ce se intampla.

Vei simt - in adancul sufletului tau - puterea pe care o ai si aceasta va incepe sa te inspire sa faci schimbari. Vei intelege ca exista o solutie pentru orice si ca ai abilitatea de a le gasi.

12. Adevar esential: Nu iti mai face griji despre ce cred ceilalti oameni despre tine

Fetele sunt invatate, inca de cand sunt foarte mici, ca trebuie sa ceara consimtamantul celorlalti. Daca si tu esti o persoana care are nevoie de acceptarea celorlalti, este nevoie sa schimbi acest lucru. E doar o pierdere de timp si energie.

Cand te auto-surprinzi intr-un moment de indoiala, cheama-ti in tine sinele mai intelept pentru a imbratisa sinele vulnerabil si aminteste-i acestei sensibile parti din tine ca are nevoie de aprobare si acceptare doar de la ea insasi si de la nimeni altcineva.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Acestea sunt cele 2 zodii puternic influențate de Eclipsa de Soare de pe 20 aprilie: Au o întâlnire specială cu propriul destin! Luna plină în Balanță de pe 6 aprilie ne învață puterea iubirii echilibrate. Vindecarea unor relații!   5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!

Foto: Pexels

13. Adevar esential: Invata sa asculti

Vei invata intotdeauna mai mult ascultand decat vorbind. Fie ca esti cu un prieten vechi, fie ca esti cu un strain, membru al familiei, partener de afaceri, invata arta de a asculta si de a intreba cateva intrebari inteligente si bine punctate.

Devenind o buna ascultatoare iti dezvolti relatii mai frumoase, mai profunde, mai intime. Vei avea mai multe conversatii interesante si iti mentii mintea intr-o stare activa.

14. Adevar esential: Pastreaza-ti mintea proaspata

Noi traim intr-o cultura care pune pe primul plan productivitatea si expertiza. Dar daca vrei sa triaesti o viata bogata, creaiva, plina si distractiva trebuie sa inveti sa te expui noului - acelor momente cand esti doar o incepatoare intr-un domeniu.

Si chiar intr-un domeniu unde ai expertiza, oricum e ceva nou de invatat tot timpul. Renunta la perfectonism, la nevoia de a fi experta la ceva si invata sa ai mintea incepatorului. Iti va deschide multe posibilitati.

Arta corporală cu flori: 20 de idei de tatuaje florale superbe Vei adora instantaneu aceste modele de unghii: 20 de modele superbe de manichiură pentru Paște și primăvară Manichiura cu efecte ombre sau gradient - la fel de seducătoare și în această primăvară: 20 de modele superbe (și în tendințe) de unghii ombre și gradient


15. Adevar esential: Practica iertarea

Multi dintre noi tinem inauntru multa suferinta. Inabilitatea de a-i ierta pe ceilalti este de fapt un semn ca nu te poti ierta nici pe tine insati.

Surprinde-ti vocea interioara care face comentarii critice si furioase despre ceilalti, stiind ca ceea ce simti fata de ei nu este nimic altceva decat o reflectie a ceea ce simti fata de tine! Doar observand si spunandu-ti "Renunta", vei fi surprinsa de cat de repede aceste sentimente se vor disipa. Vei aduce mai multa pozitivitate, eliberare, compasiune si deschidere in inima ta.


16. Adevar esential: Asuma-ti si dezvolta-ti creativitatea

Cultura noastra ne face sa credem ca un numar limitat de femei ar avea creativitate. Nu este adevarat! Te-ai nascut creativa- este dreptul tau din nastere. Gaseseste moduri de a-ti exersa creativitatea.

Incredibila Eclipsă Solară HIBRIDĂ și prima din 2023 (19-20 Aprilie în Berbec): învingem KARMA și plantăm sămânța speranței în sufletul nostru, din care ar putea crește ceva fabulos 4 sfaturi ale specialiştilor pentru îngrijirea tenului femeilor de 30 de ani  5 Creme tartinabile vegetale și sănătoase, care vor schimba definiția micului dejun sau a gustărilor


17. Adevar esential: Petrece timp in natura

Natura este cel mai simplu si profund mod prin care ne putem de-stresa, pentru a ne curata mintile, pentru a incepe sa devenim mai creativi si pentru a experimenta sentimente de buna-stare. Doar 20 de minute in fiecare zi de plimbare in natura iti vor aduce beneficii extraordinare in toate aspectele vietii tale.


18. Adevar esential: Practica mindfulness

Am fost invatati sa credem ca pentru a avea succes in vietile noastre trebuie sa facem mai multe lucruri in acelasi timp, si asta inca din momentul cand ne-am trezit, pana cand mergem inapoi in pat. Dar din contra, atunci cand iti incetinesti activitatile si prcatici prezenta si focusul, vei descoperi cum viata devine mai plina de sens si mai bogata.

O buna prcatica ar putea fi sa te opresti din cand in cand pentru 3 minute si sa nu mai faci nimic, sa respiri profund si sa iti golesti mintea.

Zalando și Paco Rabanne lansează o colecție capsulă disponibilă exclusiv pe Zalando OFICIAL Calendarul pentru simularea bacalaureatului și a evaluării naționale a fost publicat Campania de beneficii se extinde pentru membrii Clubului CCC


19. Adevar esential: Creeaza-ti viata visurilor tale

Chiar daca ai si momente de indoiala, lasa sinele tau intelept sa ii aminteasca sinelui tau vulnerabil ca esti o persoana inteligenta si creativa si ca meriti sa ai o viata plina de sens.

Adevarul este acesta: daca tu iti setezi mintea in acest sens si mai apoi actionezi, vei gasi calea prin care sa iti creezi o viata asa cum ti-o doresti. Si nu lasa pe nimeni sa iti spuna altceva!

20. Adevar esential: Nu te lua prea in serios

Viata este un paradox. Pe de-o parte sa ai o viata plina de sens este o treaba serioasa; pe de alta parte, nu chiar. A sti cum sa integrei amuzamentul si joaca in viata ta de zi cu zi nu este doar un tonic pentru suflet, dar te ajuta si sa stabilesti conexiuni mai fructuoase cu ceilalti.

Gandeste-te dupa ce ai avut o portie buna de ras, nu-i asa ca te simti mai usoara, mai vesela si mai capabila sa iti continui ziua cu mai multa usuratate?

Vrei să ai mai multă energie și să uiți de oboseală? Îți recomandam aceste Suplimente Alimentare pe bază de Super-Alimente, vitamine și plante Art Safari Kids se întoarce cu un program nou de artă pe gustul copiilor: ateliere, cursuri intensive și tururi ghidate Boala zgarieturii de pisica – infectia cu Bartonella henselae

Un articol via Huffington Post


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri