Eckhart Tolle este cel mai important lider spiritual al momentului, un om simplu care prin invataturile sale influenteaza vietile a milioane de oameni din toata lumea.

6. Eckhart Tolle - Uneori, sa renunti si sa lasi lucrurile asa cum sunt, este o dovada mai mare de putere decat a te apara sau a te agata.

Renuntarea este caracteristica celor intelepti. Celor care nu se agata de ura, de resentimente, de sperante sau razbunare. Cand renuntam si ne abandonam, noi orizonturi se deschid. De fapt este nevoie sa renuntam in primul rand a ne mai lupta cu noi insine.

7. Eckhart Tolle - Realizeaza in adancul tau ca momentul prezent este tot ceea ce ai. Fa ca ACUM sa fie focusul tau in viata.

Eckhart Tolle este un invatator al momentului prezent. Cea mai celebra carte a sa se numeste Puterea Prezentului si prin intermediul acesteia, Tolle reuseste sa arate cum trecutul si viitorul pot fi considerate doar proiectii ale mintii, astfel incat momentul prezent este singura noastra realitate.

Sa iubesti inseamna sa te recunosti pe tine in celalalt.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate

Iubirea inseamna sa il vedem pe cel din fata noastra ca pe o fiinta deplina. Atunci cand umanitatea din noi o recunoastem in celalalt, dincolo de etichete si ura, idetitati (ex. femeie/barbat, roman/musulman, crestin/musulman) reusim sa iubim cu adevarat.

Foto: Pexels

8. Eckhart Tolle - Viata nu este chiar asa de serioasa precum ne face mintea sa credem.

In procesul evolutiv, mintea ne-a fost si un prieten si un dusman. Lideri spirituali precum Eckhart Tolle ne invata sa cautam pacea de dincolo de discursul interior neincetat al mintii, dincolo de gandurile care proiecteaza frici, asteptari sau dorinte.

9. Eckhart Tolle - Viata este dansatorul si tu esti dansul.

Cand iti deschizi mintea intr-un mod spiritual, incepi sa vezi ca absolut tot ceea ce ne inconjoara, este o expresie a vietii, ca tu insuti si toti oamenii pe care ii cunosti, sunt la randul lor o expresie a vietii, obiectele animate si cele inanimate. Astfel, incepi sa vezi lumea un intreg care se manifesta la unison, iar viata ta, ca pe o particica de expresie a vietii care trece prin tine.

Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat Nu reușește să-și lege șireturile? Poate fi un semn că ai un copil supradotat, afirmă o specialistă din SUA 2 aspecte de care să ții cont pentru amenajarea unui colț cu piscină în curte

10. Eckhart Tolle - Orice aspect al unei persoane fata de care ai o mare rezistenta sau reactie, se afla de fapt si in tine.

Oamenii functioneaza precum niste oglinzi. Putem sa vedem in ei aspecte care se afla de fapt si in noi insine. Ceea ce vedem negativ intr-un om se afla de fapt si in noi. Ceea ce vedem pozitiv, de asemenea.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri