12:08, 1 August 2017 publicat în Lifestyle

Eckhart Tolle este cel mai important lider spiritual al momentului, un om simplu care prin invataturile sale influenteaza vietile a milioane de oameni din toata lumea.

Invataturile lui Eckhart Tolle au un impact profund asupra oamenilor. Odata ce te-ai intalnit cu una dintre cartile sale, Puterea Prezentului sau Un Pamant Nou - Trezrea Constiintei umane, nu vei mai fi niciodata persoana care erai inainte.

1. Eckhart Tolle - Trecutul nu are putere asupra momentului prezent.

Cea mai importanta lectie a lui Eckhart Tolle este Puterea prezentului. Concentrandu-ne atentia asupra momentului prezent, observand si detasandu-ne de imaginile trecutului si viitorului pe care le activeaza mintea, reusim sa ne conectam la ritmul vietii si la pacea din interiorul nostru, o pace care ne ajuta sa avem mai multa claritate si luminozitate in toate aspectele vietii.

Citeste si:
Testul Luminii: Ce dar spiritual primești de Paște?
Testul Luminii: Ce dar...

2. Eckhart Tolle - Principala cauza a nefericirii nu este niciodata situatia in sine, ci gandurile tale in legatura cu acea situatie.

Prin invataturile sale, Eckhart Tolle ne arata ca mintea si conceptiile pe care le-am inmagazinat noi la nivel mental ne fac sa reactionam in diverse moduri. Astfel, a fi tristi, indiferenti sau veseli fiindca afara ploua, este doar o stare mentala.

3. Eckhart Tolle - Sa devii constient de binele care este deja in viata ta este fundatia pentru toata abundenta.

"Daca <<Multumesc>> este singura ta rugaciune, aceasta este de ajuns", mai obisnuieste sa spuna in interventiile sale, Eckhart Tolle. Prin recunostinta fata de viata ne deschidem abundentei, caci nefericirea si nemultumirea atrag lipsuri.

Citeste si:
Programarea Neuro-Lingvistică: Tot ce trebuie să știi despre NLP
Programarea...

4. Eckhart Tolle - Viata iti va da orice fel de experienta care sa iti fie de folos in evolutia constiintei tale. Cum stii ca aceasta este experienta de care ai nevoie? Fiindca aceasta este experienta pe care o ai in acest moment.

Fiecare experienta pe care o avem, ne ajuta sa ne expansionam, sa evoluam si sa ne deschidem perspectivele. Viata vrea sa ne invete sa fim mai buni.

5. Eckhart Tolle - Renunta sa ii mai definesti pe ceilalti pentru tine insuti sau pentru altii. Nu vei muri. De fapt iti vei reveni la viata. Si sa nu iti pese nici cum ceilalti te definesc pe tine. Cand ei te definesc, se auto-limiteaza, asa incat este problema lor. Ori de cate ori interactionezi cu oamenii, nu te considera ca avand o functie sau un rol, fii un camp de prezenta constienta. Poti pierde ceva ce ai, dar nu poti pierde ceva ce esti.

Oamenii s-au obisnuit sa functioneze in baza unor etichete si identitati, pe care le confunda cu adevaratul lor sine. Felul cum noi ne auto-definim, cum ii punem intre niste paranteze si pe ceilalti, ne limiteaza. Definitiile si stereotipurile nasc ura si ii fac pe oameni sa uite ca cel din fata sa este o fiinta asemenea.

Citeste mai departe >>>


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri