18 Iulie 2017 publicat în Lifestyle 4 share-uri

Studiile de specialitate estimeaza ca pana in jur de 20 de procente din populatia lumii reprezinta persoane hipersensibile. Cu toate acestea, multe persoane nu stiu ce inseamna aceasta trasatura de personalitate si nu, in nici un caz, a fi o persoana hipersensibila nu inseamna a fi o persoana introverta.

Psihologie - Trasaturile persoanelor hipersensibile

5. Persoanele hipersensibie iubesc arta

Persoanele hipe-sensibile apreciaza arta, fie ca este vorba despre o galerie de arta, fie ca este vorba despre un concert sau un spectacol. Orice forma de creativitate artistica le stimuleaza emotiile.

6. Persoanele hipersensibile observa usor disconfortul unei alte persoane

Persoanele hipersensibile observa atunci cand cineva are nevoie de o lumina mai slaba sau ca volumul muzicii sa fie coborit. Aceste persoane simt cu usurinta daca ceilalti sunt coplesiti.

Foto: Pexels

7. Persoanele hipersensibile se retrag atunci cand pentru ele lucrurile devin prea coplesitoare

Dupa o zi lunga sau o saptamana obositoare, o persoana hipersensibila are nevoie de timp ca sa se reculeaga si sa isi reincarce bateriile. Un dormitor mai intunecat le poate oferi spatiul perfect pentru a se recupera.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Vitality Club dă startul sezonului estival de 1 mai cu evenimentul Grill & Chill Boala zgarieturii de pisica – infectia cu Bartonella henselae Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!  

8. Persoanele hipersensibile nu suporta zgomotele puternice

Pentru persoanele hiper-sensibile un concert de rock sau un foc de artificii nu este neaparat o mare placere. Ei au o toleranta mai scazuta la zgomote decat o persoana normala.

9. Persoanele hipersensibile se infurie daca le este foame

Cand sunt cuprinse de senzatia de foame, persoanele hipersensibile devin irascibile. Adesea isi varsa fara sa vrea, nervozitatea asupra celorlalti.


Foto homepage: Shutterstock; LaVika

Trasaturile persoanelor hipersensibile via Psychology Today


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri