24 de Afirmatii si Ganduri Puternice de la Louise Hay pentru a pune rotitele universului in miscare (SI A-TI SCHIMBA VIATA)

25 Mai 2017 publicat în Lifestyle 230 share-uri

Afirmatiile si gandurile pozitive sunt un instrument puternic pentru a-ti vindeca viata, relatiile si prezentul, declansand in viata ta schimbarile pe care ti le doresti.

13. Imi vad parintii ca pe niste copii mici care au nevoie de dragoste. Am compasiune pentru copilariile parintilor mei. Stiu acum ca i-am ales pe ei fiindca erau perfecti pentru ceea ce trebuia sa invat. Ii iert si ii eliberez si ma eliberez si pe mine.

14. Daca vrei sa iti intelegi parintii mai bine, fa-i sa vorbeasca despre copilariile lor; si daca asculti cu compasiune, vei invata de unde vin fricile si tiparele lor rigide. Acei oameni care au facut “toate acele lucruri pentru tine” erau la fel de inspaimantati si infricosati ca si tine.

15. Emite ganduri care te fac fericit. Fa lucruri care te fac sa te simti bine. Fii cu oameni care te fac sa te simti bine. Mananca lucruri care iti fac corpul sa se simta bine. Mergi intr-un ritm care te face sa te simti bine.

16. Aminteste-ti: te-ai criticat ani de zi si nu a functionat. Incearca sa te aprobi pe tine insuti si vezi ce se intampla.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Tipuri de aparate dentare: care este cel potrivit pentru tine? Perioada postnatală – fericire pură sau provocare? Cum să te pregătești corect pentru a rămâne în echilibru?

Foto: FCSCAFEINE /Shutterstock

17. Dragostea este pretutindeni, iubesc si sunt iubita. A repeta aceasta afirmatie adesea si a crede in ea face ca ea sa devina adevarata pentru tine. Chiar in acest moment, oameni iubitori vin in viata mea, iar oamenii care exista deja in viata mea devin si mai iubitori fata de mine, iar eu imi exprim dragostea cu usurinta fata de ceilalti.

18. A blestema este o afirmatie, a te ingrijora este o afirmatie si a uri este o afirmatie.

19. Iertarea este un dar pe care mi-l fac mie insumi. Iert si ma eliberez pe mine.

20. Nu te incurajez sa iti invinovatesti parintii. Suntem cu totii victime ale victimelor si nu au putut sa te invete ceva ce nu au stiut.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri