25 Mai 2017 publicat în Lifestyle 230 share-uri

Afirmatiile si gandurile pozitive sunt un instrument puternic pentru a-ti vindeca viata, relatiile si prezentul, declansand in viata ta schimbarile pe care ti le doresti.

21. Respira adanc si spune-ti urmatoarea afirmatie in fiecare zi, cat de des poti: “Banii vor curge usor si fara efort in viata mea.” Lucrurile vor incepe sa se schimbe dupa o luna. Daca esti convins ca esti in siguranta din punct de vedere financiar, atunci te deschizi catre schimbare.

22. Toate evenimentele pe care le-ai experimentat de-a lungul vietii tale pana in acest moment au fost create de gandurile si convingerile pe care le-ai avut in trecut. Au fost create de gandurile si cuvintele pe care le-ai intrebuintat ieri, saptamana trecuta, luna trecuta, anul trecut, acum 10, 20, 30, 40 sau si mai multi ani, in functie de ce varsta ai.

23. Imi pare ca toti oamenii cu care am lucrat sau pe care ii cunosc sufera intr-o masura sau alta de ura de sine sau de sentimentul de invinovatire. Cu cat mai multa ura de sine si auto-invinovatire avem, cu atat mai putin lucrurile functioneaza in viata noastra. Cu cat mai putina ura de sine si invinovatire fata de noi insine, cu atat mai bine vor functiona vietile noastre, la toate nivelele.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Călătorește cu metroul și colecționează artă de Theodor Aman și Nicolae Grigorescu! Tipuri de aparate dentare: care este cel potrivit pentru tine? 10 Salopete lungi care conferă eleganță și extravaganță ținutelor de zi

24. Sa stii ca te afli la varsta perfecta. Fiecare an este special si pretios caci il vei trai o singura data. Simte-te confortabil cu ideea de a imbatrani.

Foto homepage: Bruce Rolff /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri