20 Februarie 2017 publicat în Lifestyle 17 share-uri

Cate dintre aceste obiceiuri pozitive le bifezi si tu?

11. Oamenii fericiti nu fac comparatii

Oamenii acestia se concentreaza asupra vietii lor si nu isi pierd timpul comparandu-se cu altii. Daca te crezi mai bun decat altii, atunci ai un nivel nesanatos de superioritate. Daca crezi ca altcineva este mai bun decat tine, sfarsesti prin a te simti prost in legatura cu tine. Cel mai bine este sa te focusezi pe propriul progres si sa ii respecti pe ceilalti pentru al lor.

12. Oamenii fericiti isi aleg prieteni cu intelepciune

Ei stiu ca este important sa se inconjoare cu persoane optimiste care sa ii incurajeze sa isi indeplineasca tintele. Cu cat ai mai multa energie pozitiva in jur, cu atat mai bine te simti in legatura cu tine insuti.

Foto: Pexels

13. Oamenii fericiti nu cauta aprobarea celorlalti

Persoanelor fericite si impacate cu ele insele, nu le pasa ce cred ceilalti despre ei. Ei isi urmeaza inimile, fara sa lase pe nimeni sa ii incurajeze. Ei inteleg ca este imposibil sa ii multumesti pe tot. Asculta sugestiile oamenilor, dar nu cauta aprobarea lor.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Mercur Retrogad din 21 Aprilie: este timpul renașterii spirituale, e vremea să ne aliniem cu dorințele noastre interioare și să avem curajul să ne urmăm visurile Mercur retrograd 21 aprilie -14 mai: Zodiile cu cele mai puternice lecții de învățat în următoarele 3 săptămâni! Vor ieși câștigătoare la sfârșitul acestei perioadei dacă își vor asculta sufletul Scurt GHID de supraviețuire în vreme de Mercur Retrograd: ce să faci în perioada 21 aprilie-14 mai 2023

14. Oamenii fericiti stiu sa asculte

A-i asculta pe ceilalti te deschide fata de ei, demonstreaza intelepciune si compasiune.

15. Oamenii fericiti au relatii sociale

Oamenii fericiti inteleg ca e vital sa ai relatii minunate, solide si sanatoase. Ei isi fac mereu timp pentru persoanele importante din viata lor: familie, prieteni, iubit, iubita.

16. Oamenii fericiti mediteaza

Prcatica meditatie a ajuns astazi pe numele tuturor. Nu trebuie insa sa fii maestru Yoga pentru a te bucura de beneficiile meditatiei. Omaneii fericiti fac acest lucru in diverse moduri: plimbari in parc, lucru manual, alegare, plimbari cu bicicleta, privit cerul, admirat florile, etc.

Foto: Pexels

17. Oamenii fericiti mananca sanatos

Mancarea proasta te face sa te simt greoi, consuma energia corpului pentru digestie, iti da senzatii neplacute. Tot ceea ce mananci iti influenteaza corpul. Ai grija sa consumi mancaruri si bauturi care sa te mentina intr-o forma buna.

Art Safari Kids se întoarce cu un program nou de artă pe gustul copiilor: ateliere, cursuri intensive și tururi ghidate „Georgian Legend” revine pe 21 aprilie la Sala Palatului cu un spectacol uluitor de muzică și coregrafie „Georgian Legend” – un spectacol uluitor de dans, muzică și coregrafie pe 21 aprilie la Sala Palatului

18. Oamenii fericiti fac sport

Nu e de mirare ca exercitiile cresc nivelul bucuriei. O ora la erobic sau la dans te monteaza pentru intreaga zi.

19. Oamenii fericiti isi pastreaza modestia

Traiesc in case suficient de mari, conduc masini obisnuite, isi cumpara mai putine lucruri, ii respecta pe ceilalti… Ei stiu ca fericirea lor nu consta in a acumula la nesfarsit bunuri materiale, ci in a-si pastra relatii de calitate si a se bucura de pasiuni.

20. Oamenii fericiti accepta lucrurile pe care mu le pot schimba

Au invatat ca a se opune le consuma o mai mare energie vitala si atunci accepta. Accepta, se transforma si ei insisi si merg mai departe. Nu se lasa purtati in obsesia de a crede ca viata este nedreapta si se focuseaza pe ceea ce pot schimba si controla.

21. Oamenii fericiti stiu ca au controlul asupra propriei vieti

Oamenii fericiti stiu ca au libertatea de a face alegeri. Ei nu ii lasa pe altii sa le spuna cum ar trebui sa isi traiasca vietile. A se sti in controlul propriei vieti le aduce energie pozitiva si o stare de auto-apreciere.

PetExpo, cel mai important târg dedicat animalelor de companie, are loc între 19-21 Mai la ROMAERO Băneasa OFICIAL Calendarul pentru simularea bacalaureatului și a evaluării naționale a fost publicat Kaufland România lansează în exclusivitate colecția Smart Fashion Spring, alături de designerul Cătălin Botezatu

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri