15 Februarie 2017 publicat în Lifestyle 53 share-uri

Va propunem acest set de practici care va vor ajuta sa aduceti mai multa iubire in viata voastra. Prietenia cu noi insine este ca o samanta vibrationala a iubirii.

Invatand sa avem grija de noi insine cream relatii stabile si impreuna cu ceilalti. Iubindu-ne mai mult pe noi insine reusim sa alegem ce e mai bun pentru noi si sa ne protejam mai bine de oameni nocivi, cat si de situatii defavorabile. Nu, nu este vorba despre narcisism ci despre maturitate. O persoana care nu are suficienta incredere in ea insasi va cauta mereu grija si validarea doar la ceilalti.

Trebuie sa te iubesti mai inati pe tine insuti si sa fii tu insuti 100% inainte sa poti cu adevarat sa iubesti pe altcineva. - Christina Perri

Oamenii care cultiva prietenia fata de ei insisi au de asemenea mai multa siguranta de sine, sunt increzatori in potentialul lor si in alegerile pe care le fac. Aceasta este calea catre relatii de iubire fructuoase si catre succes!

1. Scrie doua caracteristici ale tale pe care le apreciezi sincer

Uneori, chiar noi insine ne suntem cei mai mari dusmani. Suntem mereu gata sa ne judecam si sa ne auto-criticam… Haideti sa ne devenim mai bine prietenii cei mai buni si sa renuntam la vocea taioasa pe care am inmagazinat-o in noi insine si pe care o folosim adesea ca sa ne punem frane.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Te rog, lume, nu călca în picioare visele copiilor! Ți-a rămas cozonac după sărbători? Nu îl arunca! Uite în ce desert delicios îl poți transforma Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!  

Acest exercitiu te ajuta sa te auto-descoperi. Noteaza doua trasaturi care crezi tu ca iti fac cinste si pretuieste-te! Azi mai mult decat ieri, maine mai mult decat azi.

2. Repete-ti o fraza frumoasa care sa iti redea puterea interioara

Un alt exercitiu eficient care te ajuta sa iti regasesti puterea interioara este acela de a-ti spune propozitii incarcate de energie puternica. Spune-ti tie insati:

„Esti o persoana valoroasa, extrem de valoroasa!”
„Nu imi pasa de trecut, imi iubesc prezentul.”
„Ma iubesc si merit sa fiu iubit/a”

La inceput, te vei lovi probabil de rezistente interioare care pot fi foarte putrernice. Pronunta aceste fraze chiar daca la inceput nu ti se par adevarate. Cu timpul, mintea ta se va obisnui sa le primeasca si sa le integreze, iar tu vei reusi sa iti cresti nivelul de incredere de sine si deci, starea de bine.

5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta Seceta din Europa scumpește legumele și fructele. Care sunt cele mai afectate culturi Ghid pentru alegerea mobilierului interior

3. Fa ceva ce iti place

Atunci cand iti oferi timp ca sa faci ceva ce iti face placere, iti oferi de fapt timp tie insati.

Foto: Pixabay

4. "Astazi nu voi face nimic care sa nu fie in acord cu sinele meu profund"

De cate ori nu ti s-a intamplat si tie sa lasi de la tine, sa faci compromisuri, „sa iti calci pe inima”. Ori de cate ori facem acest lucru, ne ranim fara sa ne dam seama, fiind in dezacord cu noi insine.

5. Ofera-ti o zi de relaxare

Iesi din oras, mergi intr-un loc care iti place tare, un loc care te linisteste. Sau alinta-te acasa, citeste, fa o baie cu spuma si cu lumanari. Acesta este un alt mod prin care poti sa ai mai multa grija de tine insati.

Eu am o religie de zi cu zi care functioneaza pentru mine. Iubeste-te pe tine intai si totul se va aranja in viata ta. - Lucille Ball

6. Cumpara-ti flori

Oare cate dintre noi nu ne dorim alaturi acea persoana speciala cares a ne faca cadou flori! Acea persoana speciala esti tu! Din cand in cand cumpara-ti flori frumoase care iti plac si te incanta.

Celebreaza Ziua Pamantului 2023 cu legendarul scrub de corp SABON Nu reușește să-și lege șireturile? Poate fi un semn că ai un copil supradotat, afirmă o specialistă din SUA Școala Încrederii începe o Revoluție în Educație și încurajează românii să spună STOP bullyingului și violenței în școli

7. Pune-te pe tine pe primul plan

Fa-ti cadou timpul si cantareste mereu cu claritate, ceea ce vrei sa faci cu adevarat. Pune-te pe tine pe primul plan inainte sa satisfaci nevoile celorlalti.

Foto: Pexels

8. Scrie-ti o scrisoare de dragoste tie insati

Cui nu-i place sa primeasca scrisori de dragoste, scrise cu multe cuvinte frumoase, cu stima, apreciere si respect? Scrie-ti o scrisoare ca si cand ar fi catre o persoana la care tii tare.

9. Fa o baie relaxanta

O baie relaxanta ajuta intotdeauna la cresterea starii generale de bine. Permite-ti acest gest ori de cate ori simti ca ti-a scazut vibratia.

Citeste mai departe >>>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri