15 Februarie 2017 publicat în Lifestyle 53 share-uri

Va propunem acest set de practici care va vor ajuta sa aduceti mai multa iubire in viata voastra. Prietenia cu noi insine este ca o samanta vibrationala a iubirii.

Mic tratat al stimei de sine - Cum sa te iubesti?

10. Un masaj…

Mergi la un masaj sau roaga pe cineva sa iti ofere unul. Asa iti relaxezi tot corpul care este adesea obosit din cauza muncilor de zi cu zi.

11. Bea apa si mananca sanatos!

Sa ne iubim pe noi insine inseamna a asigura corpului substante sanataose, de care are nevoie pentru a functiona mai bine. Asigura-te ca te hidratezi bine si ca alegi mancaruri sanatoase.

12. Imbratiseaza-te

Strange-te intr-o imbratisare de iubire si compasiune. E un mod prin care iti poti demonstra afectiunea

13. Fa-ti un compliment pentru ceva ce ai facut bine

Fa-ti un compliment pentru ceva ce ai facut bine. Complimentele sunt semne de prosperitate.

Foto: Pexels

14. Ofera-ti luxul de a nu face absolut nimic

Italienii au si o expresie in acest sens: „Dolce far niente!” Nu trebuie sa fim in fiecare minut al vietii noastre super-productivi, din contra, avem nevoie de momente cand ne putem permite odihna bine-meritata! Permite-ti si acest lux de a nu fae nimic, in anumite momente.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Te rog, lume, nu călca în picioare visele copiilor! Ți-a rămas cozonac după sărbători? Nu îl arunca! Uite în ce desert delicios îl poți transforma Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!  

15. Zambeste

Zambeste din adancul inimi tale, destinde-te din toti muschii fetei si aduna vibratii pozitive in acea zona a corpului.

Frumusetea este atunci cand te auto-apreciezi. Atunci cand stii sa te iubesti, atunci esti cel mai frumoasa. - Zoe Kravitz

16. Respira constient

Respiratia constienta te ajuta precum un masaj. Directioneaza-ti atentia cateva momente la inceput, apoi din ce in ce mai mult timp, asupra modului cum inspiri... si apoi expiri. Aminteste-ti sa faci acest exercitiu revigorant de-alungul zilei.

17. Gateste felul tau de mancare favorit

Gateste felul tau de mancare preferat si savureaza-l, folosindu-te de toate cele 5 simturi. Fi constienta ca ai facut acest lucru pentru tine.

Foto: Pixabay

18. Inbraca-te doar cu haine care te fac sa te simti bine

Pune-ti haine care te fac sa te simti bine, atragatoare si frumoasa. Priveste-te in oglinda si admira-te pentru felul cum iti sta.

5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta Seceta din Europa scumpește legumele și fructele. Care sunt cele mai afectate culturi Ghid pentru alegerea mobilierului interior

19. Celebreaza-te pentru orice succes pe care l-ai obtinut

Sunt intre noi persoane care nici macar nu mai reusesc sa se bucure pentru succes. Vocea lor critica interioara este atat de puternica, incat Bucura-te pentru orice succes pe care l-ai obtinut.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri