30 Ianuarie 2017 publicat în Lifestyle 6 share-uri

Daca o iubesti, fa-o sa ramana asa. Fa-o sa ramana frumoasa, fa-o sa ramana salbatica, fa-o sa ramana completa.

Stiu ca este posibil ca propriile suferinte trecute sa te fi distrus. Dar nu o iubi doar ca sa care bagajul tau emotional alaturi de tine. Nu o iubi daca urmaresti doar ca ea sa te “repare”. Sa stii ca o va face in timp, fara ca tu nici macar sa o stii.

Iubirea si existenta ei vor vindeca fiecare parte din tine. Dar daca esti cu ea doar ca sa umpli golul din tine, ea o va sti – iar asta o va distruge.

Si adu-ti aminte. Nici ea nu isi doreste sa fie “reparata”. Poate ca s-a deschis fata de tine si ti-a spus despre trecutul ei dureros. Poate ca stii exact numarul de bucati in care s-a prefacut. Dar nu ti-a spus ca sa o repari – ti-a spus doar ca sa stii ce a indurat si cum a facut-o sa fie ceea ce este astazi.

Vrea ca tu sa recunosti ca actiunile tale fata de ea – actiuni motivate de dragoste, intelegere si rabdare – sunt cele care conteaza.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate 2 aspecte de care să ții cont pentru amenajarea unui colț cu piscină în curte

Nu o trata ca pe o femeie ranita Este completa cu toate bucatile ei rupte, chiar daca pot fi inca imprastiate peste tot. Imbratiseaza-le odata cu ea – nu le adauga altele. Fa-o sa vada de ce a trecut prin relatii distructive in trecut. Fa-o sa realizeze ca a trecut “prin ce-i mai rau” pentru a putea aprecia “binele” care esti.

Daca o iubesti, iubeste-o cu toate defectele si nesigurantele ei. Este la fel de imperfecta ca tine si spera pur si simplu sa imparta aceasta imperfectiune cu tine. Vrea sa isi dezbrace sufletul in fata ta si sa fie pe-de-a-ntregul ea.

Vrea sa fie cu tine in acelasi mod in care este si in oglinda – vesela, salbatica si libera. Daca nu esti pregatit sa o accepti asa cum este, o sa o distrugi.

Daca o iubesti, ajut-o sa se refaca fiindca si ea va face la fel pentru tine. Sa stii ca la orice efort pe care il vei investi, ea va investi dublu.

Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   Ghid pentru alegerea mobilierului interior

Daca ii arati luna, ea iti va arata intreaga galaxie.

Daca o duci la o fantana, ea iti va arata oceanul.

Daca te porti frumos cu ea, ea te va iubi mai mult.

Daca o iubesti mult, nu te va uita niciodata.

Sursa: www.elephantjournal.com


Foto homepage: Tinxi / Shutterstock

Daca iti plac articolele noastre, aboneaza-te la Newsletterul Garbo.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri