Cititi aceasta frumoasa scrisoare pe care Thich Nhat Hanh o adreseaza planetei pamant, dorind sa trezeasca in noi constientizarea legaturii puternice care exista intre umanitate si planeta pe care ne-a fost dat sa traim.

Promit sa mentin vie in interiorul meu constientizarea ca tu esti mereu in mine si eu sunt mereu in tine. Promit sa constientizez mereu ca sanatatea si prosperitatea ta sunt de fapt sanatatea si prosperitatea mea. Stiu ca trebuie sa mentin aceasta constientizare vie in mine pentru ca noi amandoi sa fim pasnici, fericiti, sanatosi si puternici.

Insa uneori uit. Pierdut in confuziile si grijile vietii zilnice, uit ca trupul meu este trupul tau si uneori chiar uit ca am pana si un trup. Inconstient de prezenta corpului meu si de frumoasa planeta din jurul meu si din interiorul meu, sunt incapabil sa pretuiesc si sa celebrez pretiosul dar al vietii pe care mi l-ai dat.

Draga mama, dorinta mea profunda este sa ma trezesc la miracolul vietii. Promit sa lucrez cu mine insumi pentru a fi prezent pentru mine insumi, pentru viata mea si pentru tine in fiecare moment. Stiu ca adevarata mea prezenta este adevaratul dar pe care pot sa ti-l ofer, cel pe care il iubesc.

Autor: Thich Nhat Hanh

* Textul este un fragment din cartea "Love Letter to the Earth"

Garbo iti recomanda si articolele:

14 Invaturi extraordinare despre Dragoste si Viata de la Thich Nhat Hanh, cea mai puternica voce zen a momentului

Invataturile lui Thich Nhat Hanh, calugar zen – Cele 4 ingrediente ale iubirii adevarate

Foto homepage: MarcelClemens / Shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri