De unde provii? Este o intrebare aparent simpla, la care multi dintre noi raspund fara ezitare. Un studiu derulat la nivel global arata faptul ca 6 din 10 persoane considera ca isi pot gasi originile in maximum doua tari. Insa, daca am crede ca provenim din doar doua tari, cel mai probabil ne inselam

„Proiectul a confirmat faptul ca multi dintre noi nu isi cunosc originile in totalitate. Mai mult, experienta a demonstrat faptul ca, descoperind cat de diversi suntem de fapt, acest lucru ne poate deschide ochii si chiar schimba propria viziunea despre sine si despre cine sunt cei din jurul nostru, indiferent de tara", spune Mircea Giurca, momondo Romania.

In prezent, 500 de persoane din intreaga lume, inclusiv Romania, au oportunitatea de a face testul ADN, de a-si afla originile si, implicit, de a descoperi de unde provin, participand la concursul desfasurat pe site-ul momondo.ro. Dintre acestia, un singur castigator va avea posibilitatea sa plece intr-o calatorie ADN si sa viziteze regiunile din care provine.

Vizioneaza aici filmul despre Calatoria ADN (The DNA Journey):

Citeste mai multe despre campanie aici: www.momondo.ro/letsopenourworld/dna

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi

Studiul se bazeaza pe raspunsurile a 7200 de respondenti din 18 tari.

Datele au fost obtinute prin intermediul companiei de cercetare Cint, pe baza grupurilor de analiza online din fiecare tara. Respondentii au fost selectati dintr-un esantion reprezentativ in functie de varsta, sex si regiune.


Foto homepage: Creations / Shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri