Luna iunie 2016 este despre dragoste, familie, emotii, dar si despre vindecarea ranilor mai vechi. Vezi ce amprenta energetica poarta luna aflata (nu intamplator!) direct in mijlocul unui an emblematic la nivel planetar!

Luna iunie a acestui an este una speciala si magica. Ne va provoca sa facem anumite alegeri si sa ni le asumam. Putem insa sa ne implinim visurile. Intr-o luna cu vibratie 6 ne este mai usor sa atragem in viata noastra ceea ce gandim si ne dorim...

Foto: Photosani / Shutterstock.com

Integritatea si dreptatea sunt notiuni care vor fi foarte aproape de inima ta in aceasta luna. Esti un fel de gardian al dreptatii si al umanitatii, iar situatiile in care ti se pare ca cineva este nedreptatit vor primi reactii pe masura din partea ta.

Mai mult, vibratia numerologica a lui 6 este asociata in acest an cu numarul 9, implicit cu elementul Focului (2016=2+0+1+6=9, iar 9 are vibratia elementului Foc). Prin urmare, exista probabilitatea sa creasca nu doar temperaturile, dar si izbucnirile emotionale. De aceea, este necesar sa invatam sa stapanim focul in vietile noastre, bucurandu-ne in schimb de potentialul sau intr-un mod benefic, constructiv si pozitiv.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!

Prin intensitatea energiei sale, iunie 2016 ne constrange sa fim prezenti si sa constientizam acele elemente emotionale disfunctionale din vietile noastre. Astfel, putem crea oportunitati pentru a ne vindeca viata emotionala si karma, facand alegeri mai potrivite pentru noi.

Foto homepage: Dzhulbee / Shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri