1 Iunie 2016 publicat în Lifestyle 50 share-uri

20 de lucruri care te pot inspira sa iti traiesti frumos viata si pe care ar fi bine sa le incerci inainte de a implini varsta de 50 de ani:

13. Invata o limba straina. Iti va face calatoriile mai usoare si iti va extinde perspectivele asupra lumii.

14. Gaseste o fraza sau un citat care te misca si fa-l mantra personala. Spune-ti-l in fiecare zi ori de cate ori te simti stresat (a) sau nervos/ nervoasa.

15. Cucereste o frica cu care te-ai luptat de mult timp. Teama doar te tine inapoi!

16. Rasfata-te cu ceva pe care il vrei cu adevarat, precum o pereche de pantofi scumpi. Este ok din cand in cand – meriti sa ai ceva care te face sa te simti fericit.

17. Trimite-le parintilor tai flori si spune-le ca ii iubesti.

18. Incearca sa stai departe de tot ce inseamna tehnologie pentru o saptamana. Te vei bucura de o saptamana linistita si calma.

19. Petrece-ti o noapte intr-o drumetie dormind sub stele.

20. Fa ceva pe care ai putea sa il regreti ulterior. Uneori, cele mai bune lucruri se intampla cand decidem sa ne asumam un risc.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad

Sursa: https://www.lifehack.org

Foto homepage: goodluz /Shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri