31 Mai 2016 publicat în Lifestyle 197 share-uri

Kamelia este, fara doar si poate, un artist care face istorie in Romania.

Are o cariera de peste 16 ani, chiar daca nu a implinit inca 30 de ani. In plus, Kamelia este o femeie in adevaratul sens al cuvantului, se preocupa sa fie active, iar asta sa se vada pe felul in care arata.

Pentru ca ne place Kamelia, am decis sa stam de vorba cu ea, in speranta ca vom afla informatii care ne vor ajuta sa devenim maine mai bune decat astazi.

Felicitari, Kamelia. Mare succes cu Amor. Care crezi ca este secretul acestei piese?
Secretul cred ca este combinatia inedita dintre influentele balcanice, beat-ul de reggaeton, vocea mea si mesajul piesei :D

Ce pregatesti acum din punct de vedere profesional?
Pregatesc un cadou muzical pentru fanii mei: zilele acestea voi lansa un cover la o piesa care imi place foarte mult, Zyan - Pillowtalk, si abia astept sa il auziti si voi :) In perioada urmatoare vom lansa si cateva remixuri la piesa ''Amor'' facute de STUDIO 66, Dirty Nano si altii.

Care sunt cele mai mari ambitii pe care le ai in acest moment?
Imi doresc foarte mult ca noul single sa fie primit la fel de bine de catre fani si sa depaseasca succesul piesei ''Amor''.

Esti o femeie frumoasa. Cum te intretii?
Multumesc frumos :) Incerc sa duc o viata cat mai sanatoasa. Lucrez regulat la sala cu un antrenor personal, merg pe jos de fiecare data cand am ocazia, ma bucur de bicicleta mea Pegas din adolescenta si am grija ce mananc. Nu imi refuz nimic, dar nici nu exagerez. Moderatia este cheia.

Ce ne poti spune despre stilul tau vestimentar? Cum l-ai descrie?
Stilul meu este foarte cameleonic, la fel ca si mine :D Imi place sa combin elemente casual cu cele sport, urbane, dar si cu accente elegante. Inca ma descopar :) Imi place sa ma joc cu nuantele, texturile si accesoriile.

Ce inseamna pentru tine o femeie puternica?
O femeie puternica stie ce vrea si munceste foarte mult ca sa isi indeplineasca visurile.

Esti o femeie puternica?
Da.

Cum trebuie sa fie barbatul pe care Kamelia poate sa ajunga sa-l iubeasca?
Trebuie sa fie sincer, sa imi arate dragostea lui, atat prin fapte, cat si prin vorbe :), sa stie cum sa ma faca sa zambesc si atunci cand sunt trista, sa ma iubeasca cu toate nebuniile mele, sa iubeasca omul Kamelia. Trebuie sa fie un barbat puternic, iar eu sa fiu singura lui slabiciune.

Cine este Kamelia in momentul acesta si ce-si doreste sa devina peste 10 ani?
Kamelia este o femeie de aproape 30 de ani care iubeste muzica si viata, si care isi doreste un viitor plin de impliniri profesionale si o familie frumoasa.

Ce planuri ai pentru vara ce urmeaza… atat din punct de vedere profesional, dar si din punct de vedere personal?
Vara aceasta voi lansa noul meu single, o piesa compusa si produsa tot de catre fratele meu, George Hora. In vacanta inca nu stiu unde voi merge, asta pentru ca am destul de multe concerte programate, dar am fost recent la Venetia si cred ca mi-ar placea sa cutreier intreaga Italie si sa ma bucur de satele pitoresti, plaja, soare si fructele de mare :)

Care este cea mai mare realizare profesionala , dar cea mai mare realizare personala de pana acum?
Artista Kamelia din prezent este cea mai mare realizare a mea de pana acum :) 16 ani de munca, peste 30 de piese lansate pe care le pot asculta fanii si alte sute care au ramas doar la stadiul de demo, mii de ore in studio alaturi de George, sute de concerte prin toata tara cu fani care canta toate versurile pieselor noastre. Perioadele D.G.TAL ( trupa mea si a lui George de cand aveam 14-15 ani ), Megastar, Change & VIP, Prima oara, Vara rece, Piesa mea preferata au fost un fel de caramizi pe care le-am asezat unele peste altele, iar acum sunt la caramida AMOR :) In acesti 16 ani am invatat foarte multe lucruri, m-am modelat ca si om, am descoperit cine sunt si ce vreau, am inteles importanta rabdarii si perseverentei in tot ceea ce facem.

Ce te face fericita?
MUZICA si IUBIREA.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri