Conform unei vechi conceptii chinezesti transmisa din generatie in generatie, personalitatea fiecarei persoane este alcatuita dintr-o totalitate de energii. Sunt 5 energii care insumate descriu totalitatea personalitatii unei persoane: energia erotica, energia fizica, emotionala, intelectuala si intuitiva.

Personalitatea umana este complexa, este unica si alcatuita la randul sau dintr-o multitudine de trasaturi unice. Reactiile fiecarei persoane fata de circumstante, oameni, situatii, viata sunt diferite, ceea ce acorda credit singularitatii personalitatii. In mod sigur personalitatea umana nu poate fi redusa la o singura trasatura de caracter sau nu se schimba radical de-a lungul unei vieti. Anumite trasaturi insa sunt influentate de altele. Unele se estompeaza in favoarea altora. Altele evolueaza sau se accentueaza. Unele predomina asupra altora.

Conform unei vechi conceptii chinezesti transmisa din generatie in generatie, personalitatea fiecarei persoane este alcatuita dintr-un totalitate de energii. Sunt 5 energii care insumate descriu totalitatea personalitatii unei persoane: energia erotica, fizica, emotionala, intelectuala, intuitiva. Sunt menite sa functioneze impreuna si nu pot exista una fara cealalta. De la persoana la persoana, o singura calitate predomina si este cea care influenteaza cel mai mult felul de a fi al al unei persoane. Asadar, personalitatea fiecarui individ sta sub semnul unei abundente de energii. Nu este usor sa descoperi energia predominanta existenta inlauntrul unui om, insa un bun cunoscator al fizionomiei umane o poate intui din forma fetei. Iata care sunt cele cinci tipuri principale de energii pe care chinezii le asociaza formei fetei.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Pantaloni cargo de damă House: cum să-i porți în 2023 Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar 4 stiluri de dans pe care sa le dansezi in primăvara aceasta la Arthur Murray Bucharest

1.Fata patrata - energia predominanta este energia trupului

Daca forma fetei tale este patrata, inseamna ca personalitea ta este predominata de energia fizica in defavoarea celorlalte energii. Din punct de vedere fizic, ai o constitutie armonioasa si o sanatate de fier. Esti o persoana dinamica, plina de vitalitate si putere fizica, debordand de sanatate si de voie buna, iar sursa energiei tale provine din puterea trupului. Energia fizica este o energie ce aduce succes si implinire in primul rand pe planul trupului. Cei mai multi sportivi si atleti ai lumii precum si cei mai capabili bioenergeticieni sunt persoane cu forma fetei patrata si inzestrate cu o astfel de energie. Au o rezistenta fizica extraordinara, insa pentru a ajunge la un echilibru perfect si cu celelalte tipuri de energii, energia trupului trebuie consumata intr-un mod pozitiv, neabuzand de ea. Au vioiciunea specifica tineretii, iar necesitatile trupului fac legea sufletului. La ordonarea emotionala, implinirea erotica, maximul capacitatii intelectuale si intuitive nu se poate ajunge decat dupa un efort de temperare a energiei fizice.

5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! Ritualuri de Luna Nouă: activarea puterii de manifestare, atragerea dragostei și abundenței Atunci când mi-am dat seama că totul depinde de mine, m-am liniștit

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri