27 Mai 2016 publicat în Lifestyle 122 share-uri

Cercetari recente au aratat ca nici macar nu trebuie sa imbratisezi copacul ca sa te simti mai bine, ci simplul fapt de a te afla in preajma sa va avea un efect benefic asupra ta.

Oamenii de stiinta au validat in sfarsit faptul ca imbratisatul copacilor ne face bine. Matthew Silverstone demonstreaza in mod stiintific faptul ca proximitatea copacilor ne ajuta in ceea ce priveste anumite probleme cum ar fi nivelul de concentrare, viteza de reactie, stresul, depresia si alte forme de tulburari mentale. De asemenea, copacii ne pot ajuta sa scapam de durerile de cap.

Mai demult se credea ca verdele naturii ne ajuta sa ne relaxam si ne imbunatateste starea de bine, dar cercetatorul Matthew Silverstone arata ca aceste efecte benefice au legatura de fapt cu proprietatile vibrationale ale copacilor si plantelor.

Foto: By vovan /Shutterstock

Tot ceea ce exista are o vibratie subtila, astfel vibratiile pozitive ale plantelor interefereaza cu ale noastre si ne afecteaza in mod benefic, ajutandu-ne sa ne echilibram starea generala.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Un nou spectacol legendar marca Lord of the Dance la Sala Palatului din București A fost lansat primul centru de igienizare dentară din România LIL UZI VERT, RAPPER-UL AMERICAN CARE A PRIMIT DISCUL DE DIAMANT, VINE ÎN PREMIERĂ ÎN ROMÂNIA, LA FESTIVALUL NEVERSEA

In legatura cu acest lucru, un alt experiment a aratat ca daca bem un pahar cu apa care a fost expus la o vibrate de 10 Hz, rata de coagulare a sangelui se schimba imediat atunci cand bem aceasta apa. Acelasi lucru se intampla atunci cand imbratisam copacii. Vibratia acestora ne influenteaza instant.

In traditia spirituala Taoista acest lucru era demult stiut. Taoistii ne sfatuiesc sa meditam langa copaci, aceasta fiind o metoda de a ne elibera de energiile negative. Taoistii considera copacii un fel de procesoare naturale, care ne ajuta sa ne schimbam energia negativa din corp si sa ne reactivam energia fortei vitale. Copacii absorb mai bine energia Pamantului si Forta Universala, datorita nemiscarii lor, considera taoistii. Aceasta forma subtila de vibratie pe care copacii o au este si un mod de a comunica.

Comunitatea spirituala Damanhur cerceteaza de mai multi ani energiile vibrationale ale plantelor. Din anul 1976, locuitorii acestei comunitati au realizat echipamente capabile sa capteze undele electromagnetice de la suprafata frunzelor si radacinilor. Ceea ce au descoperit este absoult uimitor: natura canta!

adidas Club Originals - locul unde noua generație de culturemakers schimbă normele Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC! PROGRAMUL TOMMY HILFIGER METAVERSE FASHION WEEK SĂRBĂTOREȘTE EXPRIMAREA DE SINE LA NIVEL DIGITAL

In acest video-documentar de 15 minute puteti vedea un astfel de dispozitiv si auzi cantecul unei flori:

Foto homepage: By Mehendra_art /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri