Sarbatorile Pascale sunt aproape si cu totii asteptam cu sufletul la gura sa petrecem cateva zile libere alaturi de familie si de cei dragi noua. A inceput un nou sezon si e timpul ca si noi sa ne setam prioritatile si sa ne calculam cu grija cheltuielile. Daca nu ati apucat sa va planificati

Comunicat de presa

Sarbatorile Pascale sunt aproape si cu totii asteptam cu sufletul la gura sa petrecem cateva zile libere alaturi de familie si de cei dragi noua. A inceput un nou sezon si e timpul ca si noi sa ne setam prioritatile si sa ne calculam cu grija cheltuielile. Daca nu ati apucat sa va planificati din timp toate cumparaturile pentru aceasta perioada, nu trebuie sa intrati in panica, inca mai aveti timp.

Specialistii KRUK va recomanda sa planificati pas cu pas acest proiect:

- Puneti pe hartie meniul si veti vedea de ce ingrediente aveti nevoie. Cu siguranta vreti ca masa de Paste sa fie plina de bunatati, dar trebuie sa fiti cumpatati;

- Pregatiti lista de cumparaturi si stabiliti ordinea prioritatilor;

- Verificati cele mai bune oferte ale supermarketurilor;

- Asigurati-va ca ati platit toate facturile mai intai pentru a nu ramane cu datorii neplatite.

- Apoi, cu bugetul ramas, mergeti la cumparaturi pentru a achizitiona ingredientele care va vor ajuta sa ii surprindeti pe cei dragi cu ceva bun la masa.

“Este foarte important sa va stabiliti prioritatile. In felul acesta, veti putea vedea ce suma va ramane disponibila pentru restul de cumparaturi si va veti asigura ca nu intrati in datorii. Mai mult, cu cat va mobilizati mai repede, cu atat veti avea mai mult timp la dispozitie pentru a petrece sarbatorile cu cei dragi. Va pot spune din experienta mea de mama, fiecare minut conteaza”, a declarat Cosmina Marinescu, Director Divizia de Operatiuni, KRUK Romania.

Dupa ce toate platile sunt la zi, vine momentul sa va bucurati din plin de momentele petrecute alaturi de cei dragi si sa va ganditi cu ce retete delicioase ii veti surprinde la masa de Paste.


Foto homepage: Pixabay


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri