"Mai mult" nu a fost niciodata suficient. Puternicul mesaj al lui Morgan Freeman pentru Umanitate!

12:03, 30 Martie 2016 publicat în Lifestyle1 share-uri

Sufletul tau tipa pentru ca tu sa raspunzi chemarii tale adevarate. Iubeste mai mult si mai mult in fiecare zi si in fiecare mod si nu renunta niciodata. Indiferent de cat de plin de provocari va fi destinul tau in viata, lumea are nevoie de tine cu adevarat, acum mai mult ca niciodata.

Sufletul tau tipa pentru ca tu sa raspunzi chemarii tale adevarate. Poti sa te schimbi astazi daca redefinesti ce este succesul pentru tine. Poti sa iti transformi relatiile tale deteriorate si sa construiesti altele noi. Poti sa te ierti pe tine si pe altii care te-au ranit. Poti sa devii un lider povatuindu-i pe altii.
 

Poti sa iti reechilibrezi prioritatile in viata. Poti sa iti vindeci casnicia si sa recreezi o dragoste mai puternica decat ai crezut vreodata ca este posibil. Poti sa devii cel mai bun parinte cu putinta la orice varsta, chiar si la 86, insa nu astepta pana atunci. Intotdeauna vei fi capabil sa faci mai multi bani, insa nu poti face mai mult timp.

Citeste si:
Cinci modalități prin care poți atinge imaginea dorită în 2021
Cinci modalități prin care...

Intr-o zi, la fel ca si mine, vei muri si tu. Pentru ce anume vrei ca oamenii sa isi aminteasca de tine? Ce poti face pentru ceilalti pentru a face lumea un loc mai bun? Care este adevaratul tau scop pe acest pamant?

Toti murim, insa doar cativa sunt cei care traiesc cu adevarat.

Citeste si:
Dan Bujor – despre beneficiile incontestabile ale masajului cu bambus
Dan Bujor – despre...

Poti pasi afara din umbre in lumina. Ai fost menit pentru maretie.

Ai fost menit pentru mai mult decat ce faci pentru a-ti castiga existenta.

Esti o fiinta cu putere interioara, facuta sa inspire si sa ajute lumea. Sa intelegem acest lucru in mod corect odata pentru totdeauna.

Astazi, pasesti in lumea in care dragostea adevarata exista si realizezi in sfarsit ca dragostea este de fapt acel “mai mult” pe care ti l-ai dorit toata viata.

Doar iubeste mai mult si mai mult in fiecare zi si in fiecare mod si nu renunta niciodata. Indiferent de cat de plin de provocari va fi destinul tau in viata, lumea are nevoie de tine cu adevarat, acum mai mult ca niciodata.

Impreuna cu dragostea, compasiunea, iertarea si increderea in umanitate, vom invinge raul odata pentru totdeauna.

Foto homepage: Ezume Images / Shutterstock.com
 


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri