"Mai mult" nu a fost niciodata suficient. Puternicul mesaj al lui Morgan Freeman pentru Umanitate!

30 Martie 2016 publicat în Lifestyle 15 share-uri

Sufletul tau tipa pentru ca tu sa raspunzi chemarii tale adevarate. Iubeste mai mult si mai mult in fiecare zi si in fiecare mod si nu renunta niciodata. Indiferent de cat de plin de provocari va fi destinul tau in viata, lumea are nevoie de tine cu adevarat, acum mai mult ca niciodata.

Sufletul tau tipa pentru ca tu sa raspunzi chemarii tale adevarate. Poti sa te schimbi astazi daca redefinesti ce este succesul pentru tine. Poti sa iti transformi relatiile tale deteriorate si sa construiesti altele noi. Poti sa te ierti pe tine si pe altii care te-au ranit. Poti sa devii un lider povatuindu-i pe altii.
 

Poti sa iti reechilibrezi prioritatile in viata. Poti sa iti vindeci casnicia si sa recreezi o dragoste mai puternica decat ai crezut vreodata ca este posibil. Poti sa devii cel mai bun parinte cu putinta la orice varsta, chiar si la 86, insa nu astepta pana atunci. Intotdeauna vei fi capabil sa faci mai multi bani, insa nu poti face mai mult timp.

Intr-o zi, la fel ca si mine, vei muri si tu. Pentru ce anume vrei ca oamenii sa isi aminteasca de tine? Ce poti face pentru ceilalti pentru a face lumea un loc mai bun? Care este adevaratul tau scop pe acest pamant?

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. adidas Club Originals - locul unde noua generație de culturemakers schimbă normele Durex România lansează SafeToPlayHub, cea mai mare campanie de educație sexuală de la noi din țară Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă)

Toti murim, insa doar cativa sunt cei care traiesc cu adevarat.

Poti pasi afara din umbre in lumina. Ai fost menit pentru maretie.

Ai fost menit pentru mai mult decat ce faci pentru a-ti castiga existenta.

Esti o fiinta cu putere interioara, facuta sa inspire si sa ajute lumea. Sa intelegem acest lucru in mod corect odata pentru totdeauna.

Astazi, pasesti in lumea in care dragostea adevarata exista si realizezi in sfarsit ca dragostea este de fapt acel “mai mult” pe care ti l-ai dorit toata viata.

Doar iubeste mai mult si mai mult in fiecare zi si in fiecare mod si nu renunta niciodata. Indiferent de cat de plin de provocari va fi destinul tau in viata, lumea are nevoie de tine cu adevarat, acum mai mult ca niciodata.

Impreuna cu dragostea, compasiunea, iertarea si increderea in umanitate, vom invinge raul odata pentru totdeauna.

5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! PetExpo, cel mai important târg dedicat animalelor de companie, are loc între 19-21 Mai la ROMAERO Băneasa Detergentul Perwoll Renew, într-o nouă formulă, mai performantă și mai sustenabilă

Foto homepage: Ezume Images / Shutterstock.com
 


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri