Este format din 3 litere si incepe cu s. Este un singur cuvant. Nu, nu jucam spanzuratoare... Facem referire la cuvantul sex. S-E-X. Cat sex in viata unei femei? Sex cu cati parteneri? Ma indoiesc ca daca am vorbi despre ceva atat de normal, noi, doamnele, am fi mai putin doamne, mai putin sotii fidele, mai putin femei de cariera sau mai mult mame denaturate.
Cu multa dragoste, mai putina uneori, in lipsa ei totala uneori, actul sexual face parte din viata fiecareia dintre noi. Sa vorbim asadar despre sex fara sa-l ridicam in slavi, fara sa ne prefacem ca am fi la fel de fericite fara existenta lui in viata noastra, fara sa-l ignoram, fara sa o dam la intors si sa lasam loc de inhibitii, fara sa spunem despre noi, lasand pe altii sa spuna, ca am fi ceea ce nu suntem.

Sa vorbim despre cantitatea si greutatea experientei sexuale din viata fiecarei femei. Chit ca unele urechi vor sa ramana astupate si unele cugete neofensate, ne-am gandit ca dezinvoltura sfaturilor sexuale ale lui Noemi de la kudika ne-ar fi prins bine. Poate ne-ar fi deschis mai bine mintile, ochii si instinctele sexuale. Nu am reusit sa dam insa de ea.

Asa... Sa va spun ca am cunoscut de curand un barbat in dreptul caruia am bifat X la mai toate cerintele si pretentiile mele in materie de masculi clasificate drept exagerate in cercul meu de cunostinte. Ce credeti? Toate bune si frumoase pana la a treia intalnire cu barbatul visurilor mele. Un fiasco.. El si-a permis sa-mi adreseze o intrebare, eu mi-am permis sa las educatia si bunul simt sa fie atinse neplacut in orgoliul lor cel mare.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Durex România lansează SafeToPlayHub, cea mai mare campanie de educație sexuală de la noi din țară Medicii români pot ȋnvăța o nouă tehnică chirurgicală minim invazivă pentru tratarea cancerelor pulmonare Zalando și Paco Rabanne lansează o colecție capsulă disponibilă exclusiv pe Zalando

Cu toata admiratia mea pentru stilul si rafinamentul pe care il afisa, intrebarea: ce experienta sexuala ai pana in prezent mi s-a parut ofensatoare. Hodoronc, tronc, buf... Mitocan, bruta, barbat crescut in mijlocul junglei sau in coclaurile vreunui loc uitat de civilizatie si principii, multe cuvinte de alint zburau unul dupa altul prin minte, nerabdatoare sa le eliberez odata. Un barbat matur care te intreaba pe tine, femeie matura, un lucru care la momentul potrivit se constata ... Nici 7 ani de acasa... Am pus in dreptul lui o linie _ cat orizontul de mare.

Multa... putin... la mijloc... cam cata experienta sexuala ar trebui sa aiba o femeie in viata sa incat sa nu fie considerata nici suferinda de vreo boala fatala cu trasmitere sexuala, nici nimfomana, nici legata de vreun sacru juramant de a fi mireasa celui din ceruri, nici prea conectata la oalele si cratita din bucatarie?

PROGRAMUL TOMMY HILFIGER METAVERSE FASHION WEEK SĂRBĂTOREȘTE EXPRIMAREA DE SINE LA NIVEL DIGITAL APIVITA: CREAT DE ALBINE ÎN FLORA GRECEASCĂ, DEZVOLTAT PRIN ȘTIINȚĂ Ascultă Radio ZU și mergi la cele mai mari festivaluri din vara lui 2023

Ce ar fi trebuit sa raspund unui barbat pe care, desi vadit il placeam, nu il cunosteam atat de bine, incat sa trecem la dezvaluit de picanterii sexuale? Daca as fi fost virgina la 30 de ani... s-ar fi ridicat omul uimit de la masa. La urmatoarea intalnire, bag mana in foc, ar fi fugit de mine mai pe fata decat o face dracul cand da de tamaie. Daca as fi spus ca am avut un singur partener sexual.... exact acelasi personaj dubios m-ar fi crezut. 2 parteneri sa fi avut... ar fi fost prea putini. Prea neexperimentata! 5 parteneri... m-as fi apropiat deja de nimfomanie.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri