Inlocuind literele din nume cu cifrele care le corespund, mai mult ca sigur ca vei observa ca o cifra, una singura, predomina. O vei intalni de mai multe ori in interiorul numelui tau. Este cifra cunoscuta sub numele de cifra intensa a numelui, cifra ce insumeaza in ea darurile si calitatile energetice intense cu care ne-am nascut pe care uneori nu stim sa ne folosim de acestea in propriul avantaj. Daca doresti sa descoperi mai multe despre tine, iata care sunt asadar cifrele intense ale numelui si semnificatiile acestora.

2- Cifra 2 ca cifra intensa a numelui subliniaza o sensibilitate exagerata in fata opiniilor si parerilor celor din jur. Nu vrei sa dai gresi cu nimic si de aceea ti-ai construit un fel de masca a trasaturilor tale. Majoritatea persoanelor din jurul tau te percep ca pe o fiinta rece, centrata asupra propriilor dorinte si interese. In realitatea sufletului rau, lucrurile stau cu totul altfel. Esti generoasa si ai un suflet bun. Muncesti prea mult ca sa-ti construiesti o imagine care nu-ti apartine, ceea ce favorizeaza anumite stari de incordare pe parcursul existentei tale. Cuvantul cheie al cifrei 2 este adevar.

3- Efectul cifrei intense 3 asupra structurii interioare se traduce printr-o folosire excesiva a mintii si a imaginatiei in dezavantajul trupului. Nu te simti atrasa de lucrurile rationale si de cele critice si iti place sa dai frau liber intuitiei si visarii. In ordinea obtinerii succesului, trebuie sa stii sa imbini intr-un mod armonios nevoile mintii cu cele ale trupului. Cifra 3 este favorabila stimularii dezvoltarii talentelor artistice si creative.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   APIVITA: CREAT DE ALBINE ÎN FLORA GRECEASCĂ, DEZVOLTAT PRIN ȘTIINȚĂ

4-Influenta acestei cifre trebuie pusa in slujba recunoasterii si a corectarii greselilor personale. Ai tendinta de a-ti recunoaste greselile atunci cand le comiti, insa omportamentul tau ramane neschimbat. Greselile tale, chiar daca ai de suferit enorm de pe urma lor, nu trec prin focul niciunei modificari. Esti prea toleranta fata de propria persoana si foarte critica fata de cei din jur. Cuvantul cheie al numarului 4 este eliberare. Pentru a nu te simti prinsa in situatii din care nu mai gasesti iesirea, trebuie sa te eliberezi din monotonia si stereotipiile in care te afunzi de buna voie.

5- Acest numar da un caracter intens dinamismului si cautarii de nou, de inedit. Pe de alta parte, 5 ca cifra intensa a numelui insufla optimism si pozitivism, dar si flexibilitate si lipsa de consecventa. Iti formulezi si impui cu rapiditate si usurinta ideile, insa intampini reale probleme in conservarea acestora. Ideile tale se modifica de la o zi la alta, dupa cum bate vantul. Insista mai mult asupra asupra cuvantului stabilitate si a pacii interioare care uneori nu poate fi adusa decat de lucrurile stabile.

Alimentația și somnul sunt aspectele cu cel mai mare impact asupra calității vieții românilor, conform celui mai recent studiu CIPRA Un nou spectacol legendar marca Lord of the Dance la Sala Palatului din București

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri