Inlocuind literele din nume cu cifrele care le corespund, mai mult ca sigur ca vei observa ca o cifra, una singura, predomina. O vei intalni de mai multe ori in interiorul numelui tau. Este cifra cunoscuta sub numele de cifra intensa a numelui, cifra ce insumeaza in ea darurile si calitatile energetice intense cu care ne-am nascut pe care uneori nu stim sa ne folosim de acestea in propriul avantaj. Daca doresti sa descoperi mai multe despre tine, iata care sunt asadar cifrele intense ale numelui si semnificatiile acestora.

6- Avand cifra 6 ca cifra intensa a destinului, esti indemnat sa amplifici mai mult capacitatea ta de a-i intelege pe ceilalti. Esti o persoana apreciata si respectata, esti plina de tact si intotdeauna atenta si grijulie cu persoanele care iti sunt dragi. Pentru tine, cuvantul familie reprezinta un cuvant sacru si nu ai face nimic din ceea ce ar putea afecta fericirea familiei tale. Proprietatile numerologice ale numelui tau inregistreaza insa o dorinta de perfectiune in aceasta privinta. Datoria ta este sa intelegi ca si persoanele pe care le iubesti sunt oameni si sa ii accepti cu bune si rele, cu defectele si calitatile lor. Nu mai insista in schimbarea lor, ci in acceptarea lor asa cum sunt.

7- Numarul 7 din nume este responsabil de emotivitatea si de predispozitia ta spre intelegerea actiunilor celorlalti in detrimentul propriilor sentimente. De multe ori esti confuza si nu intelegi decat ceea ce se intampla in jurul tau, dar nu si in interiorul tau. Ceea ce fac si ce simt ceilalti este de multe ori mai important decat dorintele si concretizarea propriilor intentii. In ceea ce te priveste, ai nevoie de la fel de multa atentie ca si toti ceilalti. Focuseaza-te mai mult asupra implinirii nevoilor afective personale pentru ca mai tarziu sa nu te faci direct responsabila de nefericirea ta.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!  

8-Cifra 8 conduce la intensificarea dorintei de a reusi in viata cu orice pret. Luptele pe care le duci cu ceilalti si cu tine pentru a depasi ostacolele pe care le intampini in viata, intarzierile, amanarile, esecurile, toate acestea nu fac decat sa-ti intareasca si mai mult vointa ta puternica. Aceasta cifra te indeamna la mai multa precautie, caci manifesti tendinta de a-ti epuiza intr-o perioada scurta de timp intreaga capacitate energetica. Nu spune nimeni ca viata in sine nu este o lupta, insa pentru mentinerea echilibrului interior si regenerarea acestuia, dupa fiecare razboi repurtat, pastreaza-ti si o portie zdravana de liniste si pace.

9 -Cifra 9 intensifica setea de cunoastere si de invatare, iar psihicul tau trebuie neaparat sa treaca prin cele trei forme de exteriorizare ale sale: gandirea, judecarea si dorinta. Daca intelectul tau nu este puternic stimulat sau daca nu va avea ocazia sa fie valorificat la capacitatile sale maxime vei suferi un puternic complex de inferioritate. Pentru a obtine o satisfactie maxima in viata, nu ezita sa-ti pui spiritul tau superior in slujba binelui omenirii si sa profiti de orice imprejurare, oricat de banala ar putea parea aceasta, pentru a-ti imbogati mintea si a-ti cultiva spiritul.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri