De aceea iubesc ingerii. Ei mi-au calauzit mereu pasii, niciodata nu m-au lasat sa ma prabusesc chiar si cand am trecut prin momente dure in viata mea. Mereu ei m-au ridicat, mereu ingerii vin in visele mele.

Imi plac ingerii. De mica, imi placea sa ma urc in pod la bunica mea unde erau numai lucruri vechi, pline de praf si imi placea sa ma uit intr-o oglinda veche, rotunda. Imi atarnam margele colorate la gat si ma imbracam cu fuste colorate, apoi ieseam pe camp si culegeam mure, negre ca ochii mei. Batea vantul si imi umfla fustele crete si eram fericita, cu pumnii plini de mure si de flori.

Cantau ingerii peste campuri, uneori mi se parea ca cineva ma tine de mana. Este ciudat, dar niciodata nu ma simteam singura. Mereu parca era cineva care ma ocrotea. De aceea iubesc ingerii. Pentru ca de mica ei mi-au calauzit pasii, niciodata nu m-au lasat sa ma prabusesc chiar si cand am trecut prin momente dure in viata mea, mereu ei m-au ridicat, mereu ingerii vin in visele mele.

Foto: Arivan B. / Flickr.com

Iubesc ingerii. Iubesc ingerii pentru ca imi poarta pasii in locuri ascunse de lume, prin gradini cu vise colorate ca baloanele. Ii iubesc pentru ca rugandu-ma la ingeri am invatat sa fiu mai buna, sa ajut oamenii care au cu adevarat nevoie si tot ei ingerii, ma duc uneori langa oamenii care au cu adevarat nevoie de mine.

Imi place sa scriu. M-as inchide intr-o camera si as scrie pana as arunca cheia, uneori m-as desprinde de lume si m-as ineca intr-un dans cu ingeri.

As dansa mereu cu ingerii prin gradini cu hortensii albastre si roz, printre nuferi mari si albi care pocnesc in visele mele si din ele ies cuvinte si ganduri.

M-as inchide intr-o gradina de sticla si as sta ore in sir ca sa astept sa coboare un inger dintr-un vis, poate cel mai frumos vis si sa il vad zburand peste lume.

Iubiti ingerii, ei ne fac mai buni si ne stau aproape in momente dificile din viata. Zambetul nostru aduce bucurie in ceruri cand este zambet curat ca al copiilor care se dau in legane si rad cu inocenta. Atunci ne iubesc ingerii, cand invatam sa fim mai buni si sa fim oameni!

* O povestire de Constantinescu Maria Bogdana,

bogdanahelp.wordpress.com

Foto homepage: Alice Popkorn / Flickr.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri