26 Ianuarie 2016 publicat în Lifestyle 2 share-uri

Varsta de mijloc in 6 afirmatii pline de miez:

5. Mainile si inima iti sunt pline.

Traim intr-o epoca a abundentei si a epuizarii. Trebuie sa facem fata multor lucruri aproape simultan; intotdeauna ai mainile si mintea ocupate: telefon, copii, tastatura, probleme, griji. Mai tarziu vei realiza ca a fost cea mai frumoasa perioada a vietii tale si ca ti-ai fi dorit sa nu fi fost atat de ocupata ca sa te poti bucura mai mult de ea.

6. Renunti la unele visuri, doar pentru a le inlocui cu altele noi.

Admiti cu mai mare usurinta ca unele visuri nu au sanse sa devina realitate (e putin mai greu sa ajungi star rock la 40 de ani!) insa altele, mai realiste si mai satisfacatoare, pot avea loc. Cum ar fi sa traiesti momentul prezent mai intens, ori sa scrii o carte din gandurile care nu iti dau pace de ani buni. Sau cum sa fii mai blanda cu tine, mai intai, apoi cu cei din jur, sau cum sa inveti lectia dulce-amaruie a renuntarii. Timpul iti apartine in totalitate!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. „Georgian Legend” revine pe 21 aprilie la Sala Palatului cu un spectacol uluitor de muzică și coregrafie 6 proiecte pentru elevi încep în luna mai în București. Cursuri gratuite de înot și un târg educațional, printre acestea 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică?

de Ramona A.

Foto homepage: Nadino /Shutterstock.com

Foto int: Goodluz / Shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri