Sufletul nostru ne vorbeste adesea si am face bine sa il ascultam!

13. In special in zilele dificile, cand simti ca nu mai poti indura, aminteste-ti ca palmaresul tau de a o scoate la capat cu zilele grele este de 100% pana acum.

14. Faptul ca “Tu poti” este mai important decat IQ-ul tau.

15. Pur si simplu concentreaza-te asupra pasului pe care il faci acum. Sincer, despre asta este viata – pasi mici pe care ii faci in fiecare zi. Apoi, intr-o buna zi, cand te vei uita in urma, vor conta toti pasii si vei sti ca ai parcurs o distanta serioasa.

16. Nu o sa esuezi. Fie obtii rezultatele pe care le doresti, fie inveti ce functioneaza si ce nu pentru data viitoare.

17. Percepe-ti problemele ca probleme si vor continua sa te tina pe loc. Percepe-le in schimb ca pe oportunitati deghizate si asa vor fi.

18. Ai in vedere posibilitatea ca micile obstacole din viata ta nu sunt obstacole deloc, ci modalitati de a progresa.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad

19. Succesul nu este absenta esecului. Succesul este ceea ce se intampla cand, dupa esec, alegi sa faci pasul urmator si sa mergi mai departe.

20. Este usor pentru oamenii de pe margine sa se indoiasca de tine sau sa te judece cand ei insisi nu isi asuma niciun risc. Nu ii lasa sa te afecteze. Te pot numi nebun cand abia ai inceput, dar te pot eticheta ca geniu odata ce ai reusit.

Sursa: https://www.marcandangel.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri