Iarna este anotimpul introspectiei si al orientarii catre pasiunile care ne aduc fericirea. Afla care sunt acestea prin activitati care te reconecteaza cu tine insati:

„Iarna-i grea, omatu-i mare, semne bune anul are“, asa spune o uratura care ne-a stat tuturor pe buze in copilarie fara sa-i intelegem, poate, pe deplin semnificatia. Iarna este anotimpul introspectiei si al orientarii catre pasiunile care ne aduc fericirea. Afla care sunt acestea prin activitati care te reconecteaza cu tine insati:

1. Slow-cooking pentru sanatate si suflet

Conform unui studiu publicat pe npr.org, mancarea pregatita la foc mic in vase de lut sau la cuptor este una dintre cele mai sanatoase. Asta, in special cand vine vorba despre preparatele pe baza de carne care, gatite in felul acesta, numit generic „slow-cooking“, reduc riscul aparitiei cancerului. Iar iarna, sa recunoastem, cei mai multi dintre noi suntem dependenti de tocanite si fripturi care ne incalzesc trupul si sufletul dupa ce am umblat prin frig si zapada.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar 2 aspecte de care să ții cont pentru amenajarea unui colț cu piscină în curte Te rog, lume, nu călca în picioare visele copiilor!

Inainte sa te apuci de orice altceva cand ajungi acasa, arunca o bucata buna de carne de vita intr-un vas de lut sau ceramic, adauga jumatate de sticla de vin rosu, cateva legume care-ti sunt pe plac si porneste cuptorul la foc mic. Ai tot timpul pentru activitatile tale si, ca recompensa, dupa vreo doua ore, caldura si aromele din bucatarie iti vor aminti de casa bunicilor si de momentele care te faceau fericita.

2. Descopera cat de bine iti face sa petreci timp in aer liber

Kari Leibowitz, studenta la Universitatea Stanford a scris un studiu in urma sederii ei in Tromsø, un oras din nordul Norvegiei. Desi se asteapta ca nordicii sa fie depresivi din cauza iernilor lungi si a carentei de lumina naturala, Kari a descoperit ca acestia si-au dezvoltat mecanisme care sa le mentina un nivel ridicat de optimism si fericire. Ce poti sa inveti, asadar, de la acestia ca sa iti faci iernile mai active si frumoase?

Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice Ascultă Radio ZU și mergi la cele mai mari festivaluri din vara lui 2023 Perioada postnatală – fericire pură sau provocare? Cum să te pregătești corect pentru a rămâne în echilibru?

Oamenii din Norvegia sarbatoresc acele lucruri pe care le pot face doar iarna; abia asteapta sa inceapa sezonul de schii si cauta orice prilej sa iasa din case pentru ca stiu ca asta le va imbunatati dispozitia. O zicala norvegiana spune ca: „nu exista vreme rea, ci doar haine nepotrivite“. Asa ca alege hainele potrivite pentru a fi activa, fie ca preferi activitati sportive precum schi si snowboard, fie ca te bucuri ca un copil de o bataie cu bulgari de zapada. Imbracamintea pentru schi si snowboard este gandita sa protejeze corpul de zapada si sa ofere caldura si confort, astfel incat sa te poti bucura pe deplin de fiecare zi de iarna. In plus, asigura-te ca ai multe straturi de haine ca sa-ti fie cald. Vezi pe biciclop.eu ce iti lipseste din garderoba pentru sezonul rece si pregateste-te sa fii entuziasmata de orice iesire pe zapada.

Persoana potrivită te va face să te îndrăgostești de tine, în primul rând Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică?

3. O atmosfera de poveste acasa

Craciunul are un farmec aparte prin luminitele care licaresc, prin lumanarile care palpaie, prin aroma de vin fiert si ciocolata calda si deserturile cu aroma de scortisoara. Cum ar fi sa pastrezi atmosfera aceasta de caldura si tihna pe toata perioada sezonului rece? Foloseste luminitele din brad pentru a lumina romantic fereastra, patura cea mai calduroasa la indemana, pe marginea canapelei, si lumanarile parfumate pe masuta de cafea. Tot ce iti ramane de facut cand ajungi acasa pe intuneric, in fiecare zi, e sa dai drumul la caldura si sa te bucuri de toate acestea. Inspira-te din designul celor mai frumoase si calduroase livinguri postate pe pinterest.com.

4. O carte buna si conversatii de calitate

Iarna este anotimpul potrivit pentru a te apropia de oameni, pentru a avea conversatii lungi langa un semineu sau in cafeneaua preferata. O conversatie intensa si memorabila poate porni de la ultima carte citita. Dezgheata instant atmosfera cu un titlu nou-aparut pe piata si vei capta atentia prin conectarea si concluziile tale din carte. Poate ca cei din jur tocmai fac click cu ceva din viata lor. „Cum m-am vindecat de nefericire“ de Gigi Ghinea a aparut la finalul lui 2015 si iti pune pe tava o perspectiva interesanta a deciziilor pe care trebuie sa le ia o femeie ca sa cunoasca fericirea. Oricine va fi incantat sa afle mai multe despre subiectul acesta.

Ghid pentru alegerea mobilierului interior 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc?

Iarna este, de departe, sezonul ideal sa afli mai multe despre ceea ce te face fericita. Fie ca decizi sa-ti petreci timpul la caldura, in intimitatea locuintei, sau ca esti gata sa explorezi orasul alb in cele mai calduroase haine, aminteste-ti sa te bucuri de fiecare moment in parte.

Sursa foto: pixabay.com, picjumbo.com, dollarphotoclub.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri