Iata cateva sfaturi de care sa tii cont si care te ajuta sa incetinesti timpul si sa te bucuri din plin de toate momentele pe care ti le ofera viata.

Pentru a incepe constientizarea tuturor nivelurilor energetice, verifica din cand in cand, in mod spontan, felul in care te simti, ce ganduri ai, cum iti influenteaza starea de spirit si cum te simti din punct de vedere fizic. Aceste verificari au darul de a te sensibiliza cu privire la semnalele subtile energetice, care te fac sa traiesti fiecare moment exact atunci cand are loc.

Opreste timpul in loc!

Ducem o viata agitata, suntem mereu pe fuga intre doua intalniri, agenda zilnica este extrem de incarcata si deseori ne dorim ca ziua sa aiba mai mult de 24 de ore, pentru a le face pe toate. Desi teoretic stim ca aceasta agitatie nu este rentabila pentru bunastarea fizica si psihica si ca ar trebui cumva sa ne incetinim din cand in cand ritmul si gandurile, multi dintre noi nu stim cum sa facem acest lucru.

Meditatia este ocazia ideala de a pune frana gandurilor, de a elimina tensiunea nervoasa si de a experimenta un sentiment eliberator de pace. Incepe cu macar 5 minute in fiecare zi si vei observa felul in care iti va schimba viata in bine!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar 2 aspecte de care să ții cont pentru amenajarea unui colț cu piscină în curte Te rog, lume, nu călca în picioare visele copiilor!

de Ramona A.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri