31 Decembrie 2015 publicat în Lifestyle 14 share-uri

Proiectam in aceste zile fericire, dorinte spre indeplinire, planuri pentru viitor si sperante de mai bine pentru noul an. Dar cum putem sa cream cu adevarat realitatea pe care ne-o dorim? Access Consciousness este un set de practici care ii ajuta pe oameni sa constientizeze posibilitatile infinite de care dispun si puterea pe care o au ca indivizi, de a se deschide si de a trai viata pe care si-o doresc, implindu-si cu adevarat visurile, eliberandu-se de piedici, de conditionari mentale - Traind cu mai multa bucurie, usurinta si glorie. :)


Garbo.ro: De cate ori sa folosim metoda?

Carleta Tiba: De fiecare data cand primesti o sesiune de Bars deschizi mai mult capacitatea ta de a primi, de a fi prezent si de a creea. Sunt persoane care au Barele rulate in fiecare zi, sunt persoane care ruleaza Barele o data pe saptamana sau o data pe luna. Frecventa sesiunilor primite depinde de disponibilitatea si dorinta de a avea mai multa usurinta, bucurie si posibilitati in viata ta. De fiecare data cand primesti o sesiune de Bars, mai mult devine posibil pentru tine si pentru viata ta….si te simti minunat facand acest lucru. Cat de mult esti tu dispus sa fii, sa primesti, sa ai, sa creezi si sa generezi? :)

Foto: Shutterstock; HorenkO

Garbo.ro: Cine poate practica Bars? Se invata usor?

Carleta Tiba: Oricine poate invata rapid si cu usurinta aceasta tehnica minunata. Fie ca esti terapeut in orice alta modalitate de vindecare, fie ca nu ai invatat vreodata alta tehnica, oricine poate participa si invata Access Bars. Fie ca o faci pentru tine, fie ca vrei sa iti deschizi o afacere proprie cu practicarea acestei metode, fie ca vrei sa descoperi ceva nou, aceasta metoda poate fi ceea ce ti-ai dorit de multa vreme. DA, se invata FOARTE usor.

La aceste traininguri de o zi participa persoane de toate varstele. Copiii sunt experti in a invata si in a face Bars si se bucura atat de mult la aceste clase incat, de multe ori, nu vor sa mai plece la sfarsit.

Si, la aceste clase participa persoane din toate arenele vietii …unele exemple ar fi: cautatori spirituali sau cei care doresc sa se dezvolte personal (sau cei care trec prin ce se numeste frecvent trezirea constiintei), oameni de afaceri, manageri, avocati, doctori, ingineri, traineri, economisti, terapeuti, vindecatori, actori, politicieni, studenti, scolari, maseuri, profesori, persoane publice, speakeri …constiinta include totul si nu judeca nimic, astfel incat Bars este o invitatie pentru toata lumea. :)

Garbo.ro: Poti sa impartasesti cu noi unul dintre cele mai frumoase testimoniale pe care le-ai primit de la cineva care a primit Bars?

Carleta Tiba: Ce creeaza o sesiune de Bars nu se poate cuantifica, dar energia creata in lume este foarte perceptibila, posibilitatile noi care apar pot fi percepute imediat. Poate unul din cele mai amuzante testimoniale avute ar fi acela al unei domnisoare care mi-a spus dupa sesiune, uitandu-se in oglinda: “ Am doi sori in ochii mei”. Da, ochii si intreaga ei fiinta straluceau! Sau poate exemplul unei doamne de 80 de ani care, dupa o sesiune mi-a spus “Este pentru prima oara in viata cand stiu ce inseamna pacea si linistea.”
Sau poate exemplul unei doamne care mi-a spus dupa o sesiune de Bars “Pana astazi nu am stiut ca exist”.
Si poate exemplul unui domn care dupa un accident vascular cerebral, dupa cateva sesiuni de Bars, s-a recuperat total…si tot asa…

Minunile create de cei care ruleaza Bars sunt nesfarsite si incredibile pentru multa lume. Toti avem daruri si talente de care nu suntem constienti. Atunci cand facem Bars incepem sa le folosim si sa le recunoastem. Acesta este unul din lucrurile care imi plac foarte mult la Access Bars® :)

Access Bars este doar inceputul si este primul pas in acest sistem pragmatic de instrumente numit Access Consciousness (Acceseaza Constiinta). Dar Access este MULT mai mult! Lumea Posibilitatilor Infinite este disponibila si pentru tine. Ce ai stiut mereu ca este posibil este accesibil acum.
Este Acum timpul sa fii tot ceea ce esti capabil sa fii?

Multumim pentru interviu!

UNDE GASESC MAI MULTE INFORMATII DESPRE ACCESS BARS?

In limba romana, aici:

https://www.carletatiba.com/#!about/c10fk

In limba engleza, aici:
https://www.bars.accessconsciousness.com

CUM MA INSCRIU LA UN TRAINING DE ACCESS BARS SAU LA O SEDINTA DE BARS?

Intri pe webiste-ul : www.carletatiba.com, pagina evenimente, gasesti o data care ti se potriveste, si ne scrii la carletatiba@yahoo.com pentru a te inscrie la clasa.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri