29 Octombrie 2015 publicat în Lifestyle 73 share-uri

Iubirea romantica este unul dintre cele mai frumoase sentimente din lume. Unii dintre noi se bucura de aceasta caldura nemaipomenita pe care o degaja intalnirea cu sufletul pereche, dar sunt si persoane care se framanta inca in cautarea acelui CINEVA valoros, minunat alaturi de care sa aduca un tribut iubirii adevarate, pe acest pamant.

Legea atractiei este de fapt legea oglindirii – universul oglindeste ceea ce suntem, ceea ce simtim. Simplul act al cautarii si disperarea blocheaza curgerea naturala a iubirii.

Dar daca reusesti sa iti muti atentia, magnetizand sufletul pereche, mai degraba decat cautandu-l si daca reusesti sa iti schimbi starea emotionala din nerabdare in a savura timpul astepatrii, dragostea va inflori in ritmul sau si in culori si arome care te vor surprinde si incanta.

  • Aceia care triesc cu succes dragostea au invatat sa se abandoneze

Aceia care triesc cu succes dragostea au invatat sa se abandoneze; nu este treaba noastra sa stim unde si cand persoana potrivita va aparea. Nu ar trebui sa anticipam fiecare detaliu al intalnirii. Singurul lucru pe care trebuie sa il facem este sa ne ajustam mintea, trupul si sufletul si sa ne relaxam avand increderea ca ACEL CINEVA e pe drumul spre noi.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cele mai încurajatoare citate despre succes NAOS a lansat în România AGE PROTEOM™, serul longevității celulare NAOS a lansat în România AGE PROTEOM™, serul longevității celulare

Sufletul tau pereche se afla pe drumul catre tine, indiferent unde aceasta persoana se afla in acest moment. Detaliile nu tu trebuie sa le coordonezi, abandoneaza-te. Tu nu trebuie decat sa te iubesti pe tine insati, sa te bucuri de viata asa cum se manifesta in fiecare moment si sa ai o intentie clara a iubirii pe care o manifesti si sa fii increzatoare ca forte nevazute lucreaza acum ca sa iti indeplineasca visul.
Vrei sa incepi chiar de acum?
 

Un articol dupa o idee originala de www.yourtango.com

Foto fr si main: By PlusONE /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri