21 Octombrie 2015 publicat în Lifestyle 50 share-uri

6 lucruri extraordinare pe care Sarah Wilson, antreprenoare si autoare de succes, le-a invatat de la Louise Hay + 1 sfat pentru tratarea afectiunilor tiroidei:

5. Raspunde la telefon si deschide mailul.

Raspunde la telefon si deschide emailul. Nu urmari rezultatele sau succesul. Pur si simplu vezi-ti de ziua ta, fa-ti treaba si vezi ce se intampla mai departe. Nu te agita. Louise spune ca lucrurile potrivite vin incet. Intr-adevar!

6. Prima ora a zilei este cruciala...

Louise isi incepe ziua prin a multumi patului ei pentru somn!, face intinderi, bea ceai si apoi se intoarce inapoi in pat pentru a citi. Deoarece ii place. Chiar si-a amenajat patul astfel incat atunci cand se afla in pat sa aiba cel mai bun unghi pentru a citi.

7. Si un sfat pentru Tiroida:

“Uita-te in oglinda si intreaba-ti tiroida bolnava: cum pot sa te iubesc si sa te readuc la viata? Chiar daca poate ca nu intelegem imediat acest lucru, el are un inteles. Problemele cu tiroida, este de parere Louise, sunt despre creativitatea blocata. Louise a explicat ca multe femei sunt zdruncinate de presiunea de a fi multe si toate lucrurile, iar eul lor creator se blocheaza.
 

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile Ghid pentru alegerea mobilierului interior

Sursa: https://www.sarahwilson.com

Foto homepage: by Monika Wisniewska /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri