27 Iulie 2015 publicat în Lifestyle 41 share-uri

Sunteti pregatiti pentru o intalnire cu dragostea asa cum nu ati mai trait pana acum? Ravasitoare, plina de emotii si suspans, punandu-va in fata unor alegeri ale inimii?

Fara a se putea controla, locotenentul a facut un pas inainte pentru a putea fi mai aproape de fata. Apoi a vazut-o pe Hollis Maynell. Statea chiar in spatele fetei. O femeie trecuta de 40, cu parul carunt indesat sub o palarie tocita. Era mai mult decat durdulie, iar picioarele ei cu glezne groase erau indesate in pantofi cu toc jos.

Foto: intalnire, dragoste @ Shutterstock

Fata in costum verde s-a indepartat repede. A simtit ca si cum era impartit in doua: atat de intensa era dorinta sa de a o urma si cu toate acestea atat de profund tanjea dupa femeia al carei spirit i-a tinut companie si l-a sustinut pe al lui.

Iar ea statea acolo. Fata ei palida si durdulie era blanda si cuminte, ochii ei gri aveau o licarire calda si binevoitoare. Nu a ezitat. Degetele i s-au inclestat pe coperta cartii mici si ponosite care ar fi trebuit sa ii dovedeasca ei cine este.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cele mai bune căști pentru momentul tău cu tine Examen suplimentar față de Evaluarea Națională pentru admiterea la liceu. Se va da pentru 50% dintre locuri Asprele legi ale Educației. Elevii nu mai au voie cu telefoane mobile la ore şi să fumeze la şcoală

“Poate ca nu o sa fie dragoste, insa o sa fie ceva pretios… Poate ceva chiar mai bun decat dragostea, o prietenie pentru care am fost si voi fi intotdeauna recunoscator.”, si-a spus el…

Si-a indreptat umerii, a salutat-o si i-a intins cartea, chiar daca atunci cand vorbea simtea ca se ineaca cu amaraciunea dezamagirii sale.

“Sunt locotenent John Blanchard si tu trebuie sa fii Miss Maynell. Sunt bucuros ca am putut sa ne intalnim; te pot invita sa luam cina impreuna?”, i-a adresat el primele cuvinte.

Fata femeii s-a largit intr-un zambet tolerant. “Nu stiu despre ce este vorba, fiule”, a raspuns femeia, insa domnisoara care tocmai a trecut, fata in costum verde, m-a rugat sa port acest trandafir infipt in haina mea. Si a spus ca daca o sa ma inviti la cina, ar trebui sa ma duc si sa-ti spun ca ea te asteapta in restaurantul de pe partea cealalta a strazii. A spus ca e un fel de test.”

S-a lansat Green Report Podcast – întrebări și răspunsuri cu invitați excelenți pe teme de mediu Acestea sunt cele 2 zodii puternic influențate de Eclipsa de Soare de pe 20 aprilie: Au o întâlnire specială cu propriul destin! Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă)

Nu este greu sa intelegem si sa admiram intelepciunea Domnisoarei Maynell. Am putut vedea adevarata natura a inimii. “Spune-mi pe cine iubesti si o sa-ti spun cine esti…” Alegerea corecta vine intotdeauna din adancul sufletului.

O poveste scrisa de S.I. Kishor, popularizata de Max Lucado

Nota! Chiar daca aceasta poveste a circulat inca incepand cu anii 1996 ca fiind “adevarata”, ea este de fapt o fictiune. Conform publicatiei www.snopes.com, autorul ei real este S.I. Kishor, iar povestea a fost publicata pentru prima oara in 1943 in revista Collier sub titlul “Intalnire cu dragostea”. Mai tarziu, in 1992, povestea a revenit in centrul atentiei fiind inclusa in cartea lui Max Lucado “And the angeles were silent”, fara a-i fi atribuit autorul. Cu toate acestea, in colectiile lui Max Lucado din 1996 “A 3rd Serving of Chicken Soup for the Soul” si “Stories for the Heart”, numele autorului real este mentionat.

Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi Descoperiți legătura dintre filozofia Zen și dezvoltarea mentalității! 


Foto homepage: trandafir, fata vintage @ Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri