27 Iulie 2015 publicat în Lifestyle 41 share-uri

Sunteti pregatiti pentru o intalnire cu dragostea asa cum nu ati mai trait pana acum? Ravasitoare, plina de emotii si suspans, punandu-va in fata unor alegeri ale inimii?

Sunteti pregatiti pentru o intalnire cu dragostea asa cum nu ati mai trait pana acum? Ravasitoare, plina de emotii si suspans, punandu-va in fata unor alegeri ale inimii? Cititi o superba poveste de dragoste care a cucerit intreg internetul. Ea surprinde adevarata esenta a dragostei si ne arata ca ceea ce se afla dincolo de aparente este profund, autentic si dureaza o eternitate.

Intalnire cu dragoste

John Blanchard s-a indepartat de banca, si-a indreptat uniforma militara si a inceput sa priveasca multimea de oameni care trecea prin statia Grand Central. O cauta cu privirea pe fata a carei inima ii era atat de familiara, insa al carei chip nu il stia… fata cu trandafirul.

Povestea incepe in urma cu 13 luni, intr-o biblioteca din Florida. Luand o carte de pe raft, lui John i-a atras atentia ceva. L-au intrigat nu cuvintele cartii, ci notitele si comentariile care era scrise cu pixul pe marginea cartii. Scrisul de mana delicat reflecta un suflet profund si o minte perspicace.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cele mai bune căști pentru momentul tău cu tine 10 VESTE călduroase, dar nu foarte – Ideale pentru SEZONUL DE TRANZIȚIE APIVITA: CREAT DE ALBINE ÎN FLORA GRECEASCĂ, DEZVOLTAT PRIN ȘTIINȚĂ

Pe primele pagini ale cartii, a descoperit numele posesorului anterior al cartii, Miss Hollis Maynell. Cu greu, dupa ceva timp, a reusit sa ii afle adresa tinerei femei. Miss Hollis Maynell locuia acum in orasul New York.

I-a scris o scrisoare in care se prezenta si in care o invita sa ii scrie la randul sau si sa poarte o corespondenta. In ziua urmatoare, s-a imbarcat pe vapor pentru a pleca la razboi.

Dupa un an si o luna, prin intermediul corespondentei postale, cei doi au ajuns sa se cunoasca unul pe altul. Fiecare scrisoare era o samanta ce cadea pe pamantul unei inimi fertile. O frumoasa poveste de dragoste incepea sa inmugureasca. El i-a cerut o fotografie cu ea, insa fata a refuzat. A simtit ca daca el ar tine cu adevarat la ea, nu ar trebui sa conteze felul in care arata.

Foto: Femeie tanara, asteptare @ Shutterstock

In ziua in care el s-a intors din Europa, au stabilit ca prima lor intalnire sa aiba loc la ora 7 p.m, in statia Grand Central din New York. “O sa ma recunosti”, i-a scris ea, “caci voi purta un trandafir rosu in dreptul reverului”. Prin urmare, la ora 7.00, el o astepta in statie. O cauta cu privirea pe fata a carei inima o iubea, dar al carei chip nu il vazuse niciodata

Apivita România a marcat un nou început Sheraton Bucharest Hotel propune brunch-ul de Paște sub conceptul The Art of Gathering HOMELUX și chef Jakob Hausmann ne oferă rețeta unei mese festive de Paște

La un moment dat, spre mirarea lui, o femeie tanara s-a indreptat catre el. Era inalta si slabuta, iar parul ei blond curgea in bucle pe spate, ocolindu-i urechile delicate; ochii ei erau albastri ca florile, iar buzele si barbia ei aveau o fermitate gratioasa. In costumul ei verde pal, parea ca insasi primavara revenise la viata.

A inceput sa mearga inspre ea, neobservand ca nu poarta trandafirul. Pe masura ce inainta, un zambet mic, provocator, i-a curbat buzele tinerei. “Imi stati in drum, domnule…”, a murmurat ea.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare ►►


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri