15 Iulie 2015 publicat în Lifestyle 359 share-uri

Copiii de Diamant aduc cu ei noi perspective asupra vietii si a creatiei si incearca sa creeze un Pamant mai bun, mai evoluat, mai curat energetic.

Chiar daca uneori imprejurarile sau contextele in care se nasc sau cresc nu sunt cele mai fericite si aduc suferinta, aceste suflete, asemeni diamantului, reusesc sa isi pastreze claritatea, transparenta, luminozitatea specifica.

Copiii de Diamant nu tolereaza manipularea si minciunile. Sunt directi, deschisi si sincer si se asteapta ca cei din jur sa fie la fel. Sesizeaza imediat minciuna si refuza sa se implice in orice nu se afla pe o frecventa inalta.

Foto: lumina, inocenta @ Shutterstock

Nu sunt incarcati de “energia grea” a Pamantului si nu cunosc conceptul de manie, ura, frica, lacomie si separare. De aceea, le este dificil sa faca fata vechilor energii ale pamantului si unor sentimente precum precum durere, suferinta, drama.

Inauntrul sufletului lor, Copiii de Diamant cunosc Adevarul. Ei nu consimtesc sa traiasca altfel decat fideli adevarului propriu si unui mod luminos, curat, senin de a fi.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Beneficii pentru copiii personalului din învățământ; Profesorii au obligaţia de a respecta diversitatea – noi amendamente adoptate în Camera Deputaților Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă) Stresul scolar la copii – sfaturi si recomandari

Sunt imuni la cuvinte precum bani si putere si vor incerca sa gaseasca modalitati de a trai mai aproape de natura, de ritmurile ei, de pamant, de intelepciune. Adesea, se vor lasa calauziti de sisteme de intelepciune precum cel al samanilor sau al marilor intelepti ai pamantului.

Copiii de Diamant sunt inzestrati cu abilitati de comunicare telepatica si telekinetice. Nu suporta in schimb locurile aglomerate, pline de zgomot.

Unii Copiii de Diamant au probleme legate de digestie si nu pot tolera alimentele procesate. Vegetalele si alimentele pe care le consuma trebuie sa fie cat mai pure. La fel si aerul, la fel si modul de a gandi. Negativitatea este unul din lucrurile care ii afecteaza si le face rau.

Foto homepage: libertate, fericire copil @ Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri