3 Iulie 2015 publicat în Lifestyle 109 share-uri

20 de Semne de Compatibilitate care iti vor arata cat de bine te descurci in cuplu si cat de potriviti sunteti unul pentru celalalt:

Intr-un articol publicat pe www.huffingtonpost.com, Lexi Herrick, editor al cunoscutei publicatii, dar si autoare a blogului www.SerendipityandCreativity.com, descria 26 de semne care ne arata ca suntem in relatia potrivita alaturi de persoana potrivita. Ne-au atras cu precadere atentia 20 dintre ele si vi le prezentam si voua:

20 de Semne de Compatibilitate si ca va descurcati excelent in a fi in cuplu

via www.huffingtonpost.com

Foto: Compatibilitate, dragoste @Shutterstock

1. Personalitatile voastre sunt complementare. Fiecare dintre voi scoate la iveala varianta cea mai buna si mai luminoasa a celuilalt.

2. Va apreciati unul altuia pasiunile si sunteti in mod sincer si adevarat interesat de ele.

3. Va intelegeti si ca prieteni, in mod natural, usor. Chiar si atunci cand nu sunteti de acord asupra unui lucru, este clar ca lucrati inspre acelasi obiectiv: fericirea reciproca.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Acestea sunt cele 2 zodii puternic influențate de Eclipsa de Soare de pe 20 aprilie: Au o întâlnire specială cu propriul destin! Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi Mercur retrograd 21 aprilie -14 mai: Zodiile cu cele mai puternice lecții de învățat în următoarele 3 săptămâni! Vor ieși câștigătoare la sfârșitul acestei perioadei dacă își vor asculta sufletul

4. Nu aveti probleme ascunse sau nerezolvate. Totul este expus la vedere deoarece, cu incredere si siguranta, il lasati pe partener sa vada toate partile a ceea ce sunteti.

5. Aveti convingeri si valori similare in care credeti deopotriva.

6. Va plac aceleasi lucruri si va introduceti unul pe celalalt in sfera unor noi interese si hobbiuri.

7. Punctele voastre de vedere nu sunt conflictuale in ceea ce priveste aspectele majore, insa sunteti dispusi sa discutati despre ceea ce conteaza pentru fiecare din voi.

8. Fiecare dintre voi il face pe celalalt sa rada fara sa se straduiasca.

9. Nu exista nimic care sa va faca sa fiti suparat unul pe altul mai mult de o o ora… daca exista si asa.

10. Aveti incredere unul in celalalt. Chiar si cand esti nesigura de multe lucruri, stii ca partenerul tau este persoana pe care te poti bizui.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri