INTERVIU: Carleta Tiba - cum sa ai Acces la Constienta: TOTUL IN VIATA VINE LA MINE CU USURINTA, BUCURIE SI GLORIE

25 Iunie 2015 publicat în Lifestyle 59 share-uri

'Ce realitate, dincolo de aceasta realitate vrei sa creezi?', m-a intrebat Carleta si din momentul in care a facut acest lucru, in mintea si fiinta mea s-au deschis perspectivele unui spatiu infinit pentru posibilitati si pentru bine.

Julia Sima: Cum ai descoperit Access Consciousness si ce schimbari a adus in viata ta?

Carleta Tiba: La prima vedere, Access Consciousness a ajuns la mine acum mai bine de 4 ani, in California, locul in care locuiam la acea vreme. Uitandu-ma in urma, imi dau seama ca am perceput invitatia la posibilitati pe care o reprezinta Access Consciousness, inca de cand locuiam in Romania.

Chemarea Constientei trece dincolo de mari si tari. Am stiut mereu ca mai mult este posibil, pentru mine si pentru lume. Am stiut mereu ca lumea ar putea sa fie un loc diferit. Am stiut mereu ca eu sunt diferita, si am stiut ca imi doresc o realitate diferita. Access Consciousness a adus recunoasterea a ceea ce stiam a fi adevar pentru mine si mi-a oferit instrumentele pentru a functiona intr-o lume care nu facea sens pentru mine.

Foto: Shutterstock.com, plaja, libertate

Ce schimbari a adus Access in viata mea? Imense!!! Am participat la zeci de clase/traininguri Access Consciousenss, in intreaga lume, si, la randul meu, am facilitat zeci de clase.

Fiecare clasa in parte a continuat sa deschida/expansioneze constienta si accesul la mai mult din mine si la mai multe posibilitati. Este aproape imposibil de crezut cat de mult s-a schimbat viata mea, intr-o perioada de 4 ani de zile, de cand am inceput sa ma joc cu aceste instrumente ale constiintei. Si continua sa se schimbe. Cateva din cuvintele care ar putea descrie aceste schimbari sunt: Spatiu, Posibilitati, Usurinta, Bucurie, Linsite, Pace, Dinamism, Creatie.

O alta bucurie mare pe care mi-a adus-o si mi-o aduce Access Consciosuness este acea de a facilita schimbarea si posibilitati diferite pentru ceilalti. Sa vezi schimbarea in tine este minunat. Sa vezi schimbarea in ceilalalti este minunat. Sa vezi schimbarea in lume este fantastic.

Sa facilitez cu instrumentele Access Consciousness este, pentru mine, implinirea dorintei care a existat, adanc in constiinta. Aceea de a crea o noua lume, aceea a usurintei, bucuriei si gloriei, aceea a posibilitatilor infinite.
 

Aceste instrumente continua sa imi schimbe viata zi de zi.

Julia Sima: Care este semnificatia mantrei „Totul in Viata vine la mine cu Usurinta, Bucurie si Glorie”?

Carleta Tiba: Cuvantul Glorie, din mantra are sensul de: expresie exuberanta si abundenta.

Mantra Access Consciousness, reprezinta de fapt un instrument. Ea poate fi folosita pentru a crea o posibilitate diferita in viata ta. Daca doresti sa afli ce face acest instrument, te invit sa spui aceasta mantra, de zece ori dimineata, la trezire si de zece ori seara, la culcare si te invit sa observi cum se schimba viata ta.

Toate aceste instrumente sunt precum jucariile, le iei, te joci cu ele, cu curiozitate, fara asteptari. Esti dispusa sa primesti o alta posibilitate in viata ta?

Julia Sima: Sa ne intoarcem la oameni si la modul cum sunt ei obisnuiti sa interpreteze lumea… Cum se manifesta limitarile si gandurile care actioneaza asupra vietii lor?

Carleta Tiba: Punctul de vedere ne creaza realitatea. Suntem aceste fiinte infinite care creeaza mereu. Cream prin alegerile noastre, cream prin fiecare cuvant pe care il spunem sau pe care il gandim.

Atat de potenti suntem si nu recunoastem. Fiecare punct de vedere fix pe care il cream este o limitare si nu ne permite sa vedem dincolo de el. Noi credem ca judecatile noastre sunt reale, noi credem ca parerile noastre sunt reale. Ele nu sunt reale dar ne creaza realitatea pentru ca noi le facem reale.

Cum reusim sa nu mai cream limitari in viata noastra prin punctele noastre de vedere? Spunandu-ne ca fiecare punct de vedere este doar un punct de vedere interesant.

Intrebarile creeaza posibilitati, concluziile si punctele de vedere fixe creeaza limitari in ceea ce putem percepe, ceea ce putem fi, ceea ce putem avea, ceea ce putem primi.

 Foto: Shutterstock.com; palme, glob paamantesc


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri