INTERVIU: Carleta Tiba - cum sa ai Acces la Constienta: TOTUL IN VIATA VINE LA MINE CU USURINTA, BUCURIE SI GLORIE

25 Iunie 2015 publicat în Lifestyle 59 share-uri

'Ce realitate, dincolo de aceasta realitate vrei sa creezi?', m-a intrebat Carleta si din momentul in care a facut acest lucru, in mintea si fiinta mea s-au deschis perspectivele unui spatiu infinit pentru posibilitati si pentru bine.

Julia Sima: De ce poate fi Access Bars o solutie pentru a deveni constienti si pentru a ne elibera de suferintele si limitarile din viata?

Carleta Tiba: Access Bars este o metoda care face zilnic, viata a sute de mii de persoane, de toate varstele, din intreaga lume mai usoara, mai frumoasa, mai plina de posibilitati si de bucurie.

Aceasta metoda este un fel de activator al virusului constientei. Odata pornit, in cele din urma vei deveni constient total.

Ce face metoda bars este ca, prin apasarea usoara a unor puncte pe cap, incepi sa eliberezi energii blocate in creier si in corp. Incepi sa eliberezi trecutul, emotiile, inconstienta, credintele limitative, socurile, implanturile energetice si dizarmoniile din corp.

Sedinta de bars este un fel de curatare a mintii, precum se intampla la computer cand ii curatam fisierele.

Foto: Shutterstock.com; oameni, apus

Dupa o sedinta de bars, mintea devine linistita, clara, rapida, corpul se relaxeaza si se elibereaza de tipare de dizarmonie si de blocaje, suntem mai conectati cu cine suntem noi, cu lumea, cu universul, suntem mai prezenti si mai constienti. Toate acestea, cu usurinta, stand relaxati, intr-o pozitie confortabila.

Fiecare sedinta de bars aduce si mai multa eliberare si deschide spre si mai multa usurinta si posibilitati in toate aspectele vietii.

Rezultatele obtinute dupa sedintele de bars sunt foarte variate: de la liniste, relaxare, bucurie, la imbunatatirea relatiilor, a situatiei financiare, la invatarea mai rapida, rezolvarea problemelor corpului, eliberarea socului post traumatic, depresie, doliu etc.

Nu as recomanda aceasta metoda celor care vor sa mentina nefericirea, durerea, suferinta in viata lor! : )

Fii tu si schimbi lumea, aceasta este frumusetea

Julia Sima: Imi povestesti o experienta frumoasa a unei persoane care a descoperit Access Consciousness? In ce mod s-a schimbat viata acestei persoane?

Carleta Tiba: Fiecare facilitare, fie ea clasa sau sedinta privata, este o mare minune, din perspectiva mea. Cat de norocoasa sunt sa am aceasta posibiliate in viata mea? De la cei care, dupa 4 zile de fundatie si nivel 1, isi schimba complet fundatia din care isi percep si isi creeaza realitatea, la copilul care ruleaza bars bunicii, la persoana care vine nestiind cine este si descoperind spatiul posibilitatilor infinite, la persoana care rade in hohote la sedinta de bars, fiecare facilitare aduce o schimbare care nu poate fi cuantificata dar poate fi perceputa. Fiecare alegere spre mai multa constienta a fiecaruia dintre noi, creeaza un efect care se resimte in intreaga lume.

Acest lucru il percep la fiecare facilitare, la fiecare clasa Access Consciousness la care particip, si acest lucru este o mare minune.

Fii tu si schimbi lumea, aceasta este frumusetea. Access Consciousness are instrumente dinamice, minunate, care functioneaza. Potenta suntem noi, atunci cand alegem sa fim intrebarea, alegerea, posibilitatile si contributia. Access Consciousness te imputerniceste sa stii ca stii si sa stii ce stii! Cum devine si mai bine de atat?

Julia Sima: Ce iti place tie cel mai mult in viata? :) :) 

Carleta Tiba: Ce ma incanta foarte mult este aceasta posibilitate minunata pe care o avem sa avem un corp fizic, sa intrupam aceasta realitate, sa avem posibilitatea de a ne crea pe noi si viata noastra in modul in care ne dorim, sa stim ca exista posibilitati infinite si sa le alegem, chiar daca nu intelegem ce sunt ele. Aventura vietii, cu si spre usurinta, bucurie, glorie si awarenes total este cea care ma incanta cel mai mult!!

Dr. Carleta Tiba este
Facilitator Certificat Access Consciousness®, Facilitator Access Bars®, Facilitator
Procese de Corp Access Consciousness, Facilitator Quick Pulse.
Creator de posibilitati noi
Trainer.
Facilitator in relatii, sanatate, business, cariera, constienta, parenting.

Site: https://www.carletatiba.com

de Julia Sima


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri