17 Iunie 2015 publicat în Lifestyle 20 share-uri

FUNCTIONEAZA si trebuie doar sa le incerci. Mai mult, se spune ca functioneaza inca din primele 4 saptamani de cand le pui in aplicare. Oricat de simple ar parea, aceste reguli iti pot imbunatati relatia cu partenerul de viata si pot face din experienta ta de dragoste una cu adevarat magica:

16. Nu incerca niciodata in mod intentionat sa iti faci partenerul sa se simta prost. Lasa o rana care dureaza si care poate face rau relatiei.

17. Invata sa ierti fara sa porti pica. Pe cat de greu ar parea, iertarea este una din calitatile iubirii adevarate care conteaza cel mai mult intr-o relatie.

18. Respecta-ti partenerul din toata inima.

19. Intelege ca partenerului tau ii pot placea si alte persoane. Nu este un gand usor de acceptat, insa daca tu admiri pe altcineva, la fel o poate face si el.

20. Ai incredere in partenerul tau si in instinctele tale, chiar daca altii spun cu totul altceva.

21. Niciodata nu il bodogani pe celalalt si nici nu ii adresa cuvinte rele chiar daca din manie sau frustrare sunteti tentati sa faceti asta.

22. Invatati sa petreceti timp de calitate unul cu celalalt. Nu exista o alta modalitate mai buna de a va indragosti mai mult unul de celalalt pe masura ce relatia evolueaza.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta Durex România lansează SafeToPlayHub, cea mai mare campanie de educație sexuală de la noi din țară Caria dentară – ce este și cum se tratează

23. Din cand in cand, purtati-va ca niste copii. Cateva batai amuzante cu perna nu pot rani pe nimeni, insa va pot ajuta pe amandoi sa va bucurati de relatie.

24. Fii spontan in felul in care iti exprimi afectiunea. Nu astepta intotdeauna ocaziile sau momentele speciale pentru a-ti exprima dragostea. Surprizele spontane sunt intotdeauna mai fericite decat cele planificate.

25. Orice functioneaza! Nicio relatie nu se aseamana cu cealalta. In loc sa inveti din relatia altcuiva, invata din propria relatie succesele si esecurile.

Sursa: www.lovepanky.com

Foto homepage: inima, dragoste via Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri