Pentru mama: TE IUBESC, chiar daca nu o spun foarte des

12:05, 14 Mai 2015 publicat în Lifestyle3755 share-uri

Te iubesc, mama!

Atunci cand suntem mici mama este universul nostru. Ne invartim in jurul ei si nu ne dam seama ca de fapt noi o invartim pe degete asa cum vrem si ea este cea care "graviteaza" in jurul nostru.

Cu cat ne apropiem mai mult de varsta adolescentei cu atat incepem sa o evitam din ce in ce mai mult si sa ne aratam deranjati de intrebarile, grijile si vorbele ei. O consideram demodata si parca ne enerveaza chiar si atunci cand sta in preajma noastra.

Citeste si:
Cultura acceptării necondiționate
Cultura acceptării...

foto: mama si fiica, shutterstock

Ajungem apoi la o varsta la care nu mai suntem alaturi de ea in fiecare zi si incepem sa o apreciem din ce in ce mai mult. Sa ne fie dor de ea, sa vrem sa petrecem mai mult timp impreuna si sa vedem ca nu este posibil, sa ne suparam din acaesta cauza, dar sa ne vedem in continuare de activitatile noastre.

Citeste si:
10 obiceiuri pentru a fi o mama echilibrata
10 obiceiuri pentru a fi o...

Asadar, as vrea sa ii spun mamei mele de ce o iubesc, pentru ca pe langa iubirea neconditionata care vine odata cu noi pe lume, mai sunt si alte lucruri care intaresc aceste sentiment.

1. Ai renuntat la tot pentru mine si crezi ca nu este suficient

Pentru ca asa esti tu, pentru ca nu ceri niciodata nimic in schimb si pentru ca eu sunt cel mai important om pentru tine. Ai face orice pentru mine fara sa stai pe ganduri nici macar o fractiune de secunda. Te iubesc, mama!

2. Crezi in mine chiar si atunci cand nici macar eu nu o fac

Crezi in puterea mea, crezi in fortele mele si crezi in abilitatile mele. Crezi in mine chiar si atunci cand iti spun ca eu nu cred in mine si in ceea ce fac. Asta imi da putere sa merg mereu mai departe. Te iubesc, mama!

3. Ma sustii de fiecare data, indiferent daca fac vreo prostie sau nu

Chiar daca stii ca fac o prostie care o sa ma raneasca, chiar daca stii ca o sa ma dau cu capul de un zid si o sa plang, ma sustii intotdeauna si esti acolo pentru momentul in care am sa vin sa iti spun ca ai dreptate, asa, in felul meu. Te iubesc, mama!

4. Relatia cu tine este singura care nu m-a dezamagit niciodata

Am avut prieteni, prietene si iubiti care m-au dezamagit in moduri profunde atunci cand ma asteptam mai putin. Tu, mama, esti singura care nu m-a parasit niciodata, esti singura care nu m-a dezamagit niciodata si care, la fel ca si mine, a pastrat aceasta relatie minunata. Te iubesc, mama!

5. Ma lasi sa vorbesc despre mine ore in sir fara sa te saturi

Pentru ca ti se pare extraordinar tot ceea ce fac eu si pentru ca eu sunt centrul universului tau. Te iubesc, mama!

6. Iti pasa sufcient de mult incat sa te superi pe mine, dar iti trece mereu

Nu iti place sa joci rolul "politistului rau" atunci cand fac vreo nefacuta, dar iti asumi asta chiar daca in sinea ta plangi si te superi pe tine.

O faci pentru ca eu sa invat ceea ce e bine si ceea ace e rau. Te iubesc, mama!

foto prima pagina: mama si fiica, shutterstock


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri