O poveste impresionanta despre o relatie abuziva la o varsta frageda!

Nu ieseam cu prietenii afara, nici macar nu vorbeam cu ei, nu faceam nimic altceva decat sa stau langa el in camera in timp ce se juca. In momentul in care am indraznit sa ii spun ce simt s-a imbatat si a tipat la mine spunandu-mi ce iubita ingrozitoare sunt. Nu am mai adus vorba de atunci de acest subiect.

Dupa ce am incercat inca o daa sa ii spun ca ma simt ignorata, si-a petrecut seara prefacandu-se ca nu exist pentru a-mi demonstra cum este sa fii cu adevarat ignorant. Nu m-am plans de asta si nu am mai deschis subiectul.

La un moment dat am hotarat sa fiu sincera cu el si sa ii trimit un email prin care sa ii spun tot ceea ce simt. Zis si facut. Am trimis emailul si in cateva minute am primit un telefon de la un prieten comun care imi spunea ca a luat un pumn de pastile si ca a inceput sa reactioneze foarte urat.

Am plecat imediat la el si am incercat sa sun la ambulanmta, dar mi-a spus ca nu a luat atat de multe pastile si ca nu este nevoie. Nu m-a lasat sa o sun nici pe mama lui si a inceput sa imi spuna ca se simte asa pentru ca eu il urasc si pentru ca el se simte vinovat de nefericirea mea.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Meditația mindfulness: Antidotul pentru stres și anxietate Când vei învăța lecțiile din trecut, vei cunoaște cea mai frumoasă și puternică poveste de iubire Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!  

Am incercat sa il calmez asa ca am inceput sa imi cer scuze si sa spun ca nu am sa mai fac asta niciodata. Am luat toata vina asupra mea iar el a inceput sa isi revina.

Din acel moment, de fiecare data cand ceva se intampla si nu ii placea acest lucru, ii reveneau halucinatiile, avea un comportament straniu si lesina. Incepea sa vorbeasca despre el la persoana a treia si sa isi piarda memoria.

Ma acuza mereu ca nu sunt o iubita buna, ca nu il iubesc, ca nu am incredere in el si ca il insel. De-a lungul zilelor ma acuza de diferite lucruri, dar niciodata nu m-a lovit chiar daca avea un comportament agresiv.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri