21 Aprilie 2015 publicat în Lifestyle 2 share-uri

Da, stim cu toate ca barbatii, multi dintre ei, raman multa vreme copii. Si pare uneori 'Misiune imposibila' sa te implici ntr-o relatie romantica cu un barbat matur in adevartul sens al cuvantului. Care ar fi aceste trasaturi pe care le cautam cu incapatanare la barbatii din jurul nostru?

8. Un barbat matur STIE CE VREA!

Acest barbat petrece timpul cu oamenii care ii plac si pe care ii respecta, stie ce vrea de la o relatie, stie ce vrea de la o femeie. Iar daca se intalneste cu tine, inseamna ca in mod onest, te place si te apreciaza. Vrea sa fie cu tine si doar cu tine, iar acest lucru este foarte clar pentru el.

Foto: Shutterstock.com; cuplu, barbat matur

9. Un barbat matur te sprijina, nu te anuleaza

Daca esti intr-o relatie in care partenerul te anuleaza, care nu iti apreciaza talentele, visurile si nu te sprijina, inseamna ca ai alaturi un „baietel” imatur, care nu este in stare sa vada calitatile pe care tu le detii, pentru ca inca, in mintea sa, nici lui nu ii este clar care ii sunt propriile calitati. Frumusetea interioara si exterioara a unei persoane din proximitatea sa devin mai degraba o sursa de amenintare si reactioneaza asa urat din slabiciune. Un barbat matur va fi acolo cu tine, te va sprijini si te va admira pentru tot ceea ce esti, iar tu ii vei raspunde la fel.

10. Barbatii maturi stiu sa aiba grija de ei insisi

Aceasta implica a sti sa isi pregateasca si ei insisi masa, a sti sa isi aranjeze si pregateasca hainele. Aceasta se numeste AUTONOMIE si auto-respect. Doar baietelul mamei se astepata sa fie servit tot timpul si isi transforma iubita in slujnica!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă) Un broker AVBS Credit a intermediat anul trecut un volum de credite în valoare de aproape 11 milioane de euro

11. Un barbat matur isi ingrijeste copiii si participa 100% la cresterea si educarea lor

Aceasta este una dintre cele mai frumoase trasaturi ale barbatilor maturi. Ei sunt mandri de copiii lor si se implica in tot ceea ce presupune cresterea si educarea lor, intr-o familie cu adevarat parteneriala, unde sarcinile sunt impartite si asumate cu responsabilitate. Ei stiu ca pentru a se dezvolta armonios, copiii au nevoie atat de tata cat si de mama si fac tot posibilul pentru binele lor si al partenerei. Si fac acest lucru din… DRAGOSTE SINCERA.


Foto dr.: barbat care spala vasele


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri