21 Aprilie 2015 publicat în Lifestyle 2 share-uri

Da, stim cu toate ca barbatii, multi dintre ei, raman multa vreme copii. Si pare uneori 'Misiune imposibila' sa te implici ntr-o relatie romantica cu un barbat matur in adevartul sens al cuvantului. Care ar fi aceste trasaturi pe care le cautam cu incapatanare la barbatii din jurul nostru?

1. Barbatii maturi stiu cum sa comunice

Chiar si in relatiile cele mai frumoase exista momente de tensiune. Este inevitabil sa nu avem si divergente. Dar iata cum se comporta un barbat matur in astfel de situatii: in loc sa devina artagos si sa se victimizeze, un barbat matur va avea o discutie productiva si va sti sa comunice clar ceea ce isi doreste si ceea ce il deranjeaza. Onestitatea este o atitudine dezirabila in orice tip de relatie si barbatii maturi stiu asta!

Foto: Shutterstock.com; cuplu, cuplu matur

Foto homepage: Shutterstock.com; cuplu, cuplu matur, iubire

2. Barbatii maturi investesc timp si energie in relatia cu femeia pe care o doresc

Vine un moment in viata fiecarui barbat cand realizeaza ca a fi intr-o relatie serioasa cu o femeie pe care o apreciaza si o respecta il va face fericit. Va inceta sa mai caute doar aventuri superficiale. Un barbat matur renunta la jucariile lui egocentrice si investeste timp si energie in relatia cu femeia pe care o doreste alaturi.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă) Un broker AVBS Credit a intermediat anul trecut un volum de credite în valoare de aproape 11 milioane de euro

3. Un barbat matur te complimenteaza pentru ca vrea sa te faca sa te simti bine

… si nu petru ca vrea sa ajunga in patul tau. Un barbat matur complimenteaza pentru ca stie ca o femeie de nivelul sau va aprecia si ii va raspunde in aceeasi maniera.

4. Barbatii maturi muncesc din greu pentru prezent si viitor

Odata ce realizeaza ca alte persoane depind de comportamentul sau, renunta la atitudinea de „baiatul mamei” si isi asuma responsabilitatile pe care le implica propria familie.

5. Daca barbatii imaturi sunt intimidati de femeile destepte, barbatii maturi sunt stimulati de astfel de femei

Un barbat imatur nu se risca intr-o relatie cu o femeie destepata. Pe cand barbatul pe care ni-l dorim este stimulat si indragostit de inteligenta femeii de langa el. Si asta ii face pe amandoi sa evolueze si sa se auto-descopere in moduri mult mai profunde.

Călătorește cu metroul și colecționează artă de Theodor Aman și Nicolae Grigorescu! Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC! Stresul scolar la copii – sfaturi si recomandari

6. Barbatii maturi isi tin promisiunile

Una dintre cele mai mari greseli pe care le fac barbatii imaturi este aceea de a nu-si tine promisiunile fata de femeile cu care sunt implicati. Ei mint, se prefac si uneori isi uita cuvantul dat. Dar un barbat cu adevarat matur ii va spune unei femei ce simte, atunci cand simte, isi va tine promisiunea, iar cuvantul sau va fi unul de incredere.

7. Un barbat matur isi asuma greselile pe care le face

A-ti asuma cu onestitate greseala si a nu te mai fofila in spatele unor argumente fara sens, este de asemenea un semn de maturitate pe care femeile inteligente le cauta la barbatii inteligenti.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri