16 Aprilie 2015 publicat în Lifestyle 27 share-uri

Cea mai mare datorie a unui parinte este sa-si creasca copilul in iubire...

Astazi ne concentram pe sentimentul de vina. Pacatele spovedite sunt iertate. Remuscarile si vinovatia exagerata imbolnavesc sufletul si trupul. Probabil ca noi nu putem intelege marea mila, iubire si toleranta pentru ca ni-L reprezentam pe Dumnezeu in campul limitarilor noastre. Dumnezeu este de necuprins in iubire si iertare. Daca nu crezi in iertarea Lui Dumnezeu este ca si cum Il socotesti pe Dumnezeu un ranchiunos care n-are alta treaba decat sa stea pe capul tau si sa te mustre zilnic. Un pacat regretat din inima si indreptat cu iubire este iertat de Dumnezeu. Ceea ce la noi, oamenii este cu neputinta, la Dumnezeu este cu putinta.

Vinovatia te blocheaza energetic intr-o experienta distructiva. Iti strica prezentul si foarte posibil, viitorul. si cel mai grav... te indeparteaza de Dumnezeu pentru ca nu mai crezi in iertarea Lui. Orice departare de Dumnezeu scade vibratia gandurilor noastre.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar Incredibila Eclipsă Solară HIBRIDĂ și prima din 2023 (19-20 Aprilie în Berbec): învingem KARMA și plantăm sămânța speranței în sufletul nostru, din care ar putea crește ceva fabulos Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli

Rugaciunea pentru inima vinovata este:

*Doamne Iisuse Hristoase, miluieste-ma pe mine* (chiar daca am mai spus-o, este foarte folositoare)

Si SPOVEDITI-VA....ESTE UN MEDICAMENT SPIRITUAL EXTRAORDINAR

PS: la un preot zdravan la cap si in ton cu anul 2015
 

Alina este autoarea Revistei "Normal despre Paranormal”, dar si a blogului despreparanormal.blogspot.com .

Posesoarea unor calitati extrasenzoriale dobandite in urma unei morti clinice – NDE ( Near Death Experience), Alina Albert a aparut in mai multe emisiuni televizate pentru a impartasi celorlalti din experienta traita de ea. De la un timp insa, Alina a ales calea scrisului pentru a transmite trairile, viziunile si informatiile pe care le percepe mult mai usor si cumva diferit. Alina Neagu incearca prin mesajele sale sa ne introduca in lumea lucrurilor nevazute, pe care nu toti le intelegem, poate, asa cum ar trebui, dar si sa deschida noi perspective asupra ideii de "paranormal".

Tehnici de meditație personalizate: Cum să alegem metoda potrivită în funcție de starea noastră de spirit  8 ore de somn fără telefoane: Sfaturi practice pentru părinți și copii Top 4 probleme de organizare în bucătărie și cum să le rezolvi rapid

O puteti citi pe Alina si pe Facebook: Revista Normal despre Paranormal

Foto homepage: energie, verde @ Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri