16 Aprilie 2015 publicat în Lifestyle 2570 share-uri

Cea mai mare datorie a unui parinte este sa-si creasca copilul in iubire...

de Alina Albert, expert Garbo

Revista Normal despre paranormal

____________________________

Parintii au o datorie spirituala mult mai mare fata de copiii lor decat cea materiala. Material vorbind, au datoria sa-i sustina pana cand cresc si pot avea grija singuri de ei insisi. Atat! Am vazut adesea parinti preocupati excesiv de ce bunuri sa ofere copiilor lor si mai putin de ce comori sufletesti sa le ofere. Uneori, parintii nu mai au si nu mai pot sa-si ajute copiii. Nu de putine ori, acesti copii le intorc spatele. Asta e, omule, atunci cand semeni vant, culegi ploaie! Ai semanat doar bani, nu poti sa culegi iubire. Cel mai mare folos pe care un parinte il poate aduce copilului sau este sa-si indrepte pacatele sale pentru a nu impovara umerii copiilor sai cu ele.

Foto: simbol dao, karma - Shutterstock

De vrei sau de nu vrei :), pacatele tale se transmit copiilor, "pana la al noualea neam". Stiu, unii or sa spuna ca fiecare raspunde individual pentru ceea ce face. Partial adevarat. Pacatele grele se transmit automat generatiei urmatoare, daca cel care le-a comis nu le-a indreptat in timpul vietii sale! Asa cum trupul fizic pastreaza informatiile despre stramosi (daca ai avut stramosi atletici, ai toate sansele sa ai un trup frumos /daca ai avut stramosi lenesi si inclinati catre pantec, ai toate "sansele" sa mostenesti un trup cu probleme) - asa si trupul energetic pastreaza informatii despre cum au folosit energia vietii stramosii nostri. Daca ei au folosit-o prost, vei fi dintre aceia care trebuie sa se cazneasca mult pentru reusite in viata.

Ca sa intelegeti mai bine.....poti fi campion la baschet daca nu depasesti 150 cm inaltime? Ai putea… dar cat ar fi de greu?

Zestrea stramoseasca este aluatul din care ne planificam viata.

Ca atare, datoria de parinte este sa-ti cresti in iubire copilul (cu ce da Domnul, nu suntem toti avuti), sa-i insufli valori spirituale, sa ai un exemplu frumos de viata pentru el, apoi sa-l lasi liber, chiar daca iti vine greu! Uneori relatiile parinti -copii sunt compromise din vina unui parinte sau a ambilor. Copilul este furios si nu mai vrea sa auda de el/ei. Ce-i ramane parintelui? Sa se indrepte daca a fost violent, betiv, curvar, zgarcit sau egoist. Poate ca indreptarea n-o sa-i aduca copilul pierdut inapoi, dar nici n-o sa-i mai apese acestuia viata prin pacatele sale. Daca nu ai ce sa oferi copilului tau, ofera-i o rugaciune...sigur ii va folosi candva!


Sunt Nicoleta Ababei @mamapetoc, creator de conținut dar, mai ales, creator de emoții. Îmi place să cred că inspir femeile să-ți exploreze cu mai mult curaj latura creativă.

Sunt mama unei adolescente de 17 ani, pictez,...Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri