Top 7 Compatibilitati perfecte de Nume Romanesti: Sunteti predestinati sa ramaneti impreuna?

2 Aprilie 2015 publicat în Lifestyle 54 share-uri

Care sunt cuplurile purtatoare de nume romanesti si intre care exista o compatibilitate onomastica de aproape 100%? Descopera care este semnificatia numelui tau, dar si a numelui partenerului si daca va numarati printre norocosii in dragoste, predestinati sa ramana impreuna!

6. Radu + Elena

Radu este un nume de origine slava, insemnand “bucuros”, fericit. Pe de alta parte, numele de Elena provine din grecescul Helen si prin traducere inseamna “cea luminoasa, cea stralucita”.

Nu doar ca va faceti fericiti unul pe altul, dar atunci cand sunteti impreuna aveti darul de a-i face fericiti si pe cei din jurul voastru. Sunteti parca predestinati dintotdeauna sa va iubiti si incercati mereu sa aduceti lucruri noi si frumoase in dragostea voastra. Nu va plictisiti niciodata impreuna si va place sa explorati lumea impreuna prin calatorii. Aveti o sumedenie de prieteni care va iubesc la randul lor si va sustin.

7. Mircea + Alina

Mircea este un nume de influenta slava, avand semnificatia de “mare”, “ilustru”. In unele variante, se accepta ca provinte din cuvantul “mir”, insemnand pace/ cel care face pace. Numele Alina isi are radacinile in limba slava semnificand nobil, bland. In limba greaca, semnificatia acestui nume este “lumina”, iar in celtica inseamna “frumos”.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original

Mircea are o personalitate puternica si poate fi impulsiv si dur, insa influenta Alinei asupra lui este una blanda, benefica. Cei doi se completeaza perfect si au o viziune asupra vietii similara. Chiar daca personalitatile lor nu sunt tocmai identice, cei doi se accepta asa cum sunt si se aliniaza unui scop comun: acela de a avea o relatie frumoasa si satisfacatoare, in care ambii sa se poata dezvolta armonios.

Foto homepage: compatibilitate, suflete pereche @ Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri