Top 7 Compatibilitati perfecte de Nume Romanesti: Sunteti predestinati sa ramaneti impreuna?

12:04, 2 Aprilie 2015 publicat în Lifestyle531 share-uri

Care sunt cuplurile purtatoare de nume romanesti si intre care exista o compatibilitate onomastica de aproape 100%? Descopera care este semnificatia numelui tau, dar si a numelui partenerului si daca va numarati printre norocosii in dragoste, predestinati sa ramana impreuna!

3. Mihai + Adelina

Foto: Inimi @Shutterstock

Mihai este un nume neaos ce isi are originea in ebraica, insemnand “cine este precum Dumnezeu/ Cine se compara cu Dumnezeu?”, dar desemnand si pe unul din cei mai indragiti arhangheli. Adelina este un nume de origine latina, semnificand delicatete, noblete, dar poate avea totodata si radacini germanice.

Citeste si:
Dan Bujor – despre beneficiile incontestabile ale masajului cu bambus
Dan Bujor – despre...

Intre voi exista o conexiune puternica, poate chiar de natura karmica. Sunteti predestinati sa traiti unul langa celalalt si sa il incurajati pe celalalt sa evolueze in directia in care isi doreste. Chiar daca poate debuta drept un cuplu incendiar, pasional si nimeni nu va da prea multe sanse impreuna, cu timpul veti invata sa va iubiti frumos. Cuplul pe care il alcatuiti este precum vinul. Odata cu trecerea timpului, devine mai echilibrat, mai frumos, mai intelept. Va intelegeti reciproc dorinta de libertate si nu sunteti dependenti unul de celalalt.

4. Tudor + Cristina

Tudor este un nume pe care il regasim in etimologia mai multor popoare europene, insa se pare ca acesta este de origine greceasa si provine din vechiul “Theodoros” format din “theos” (zeu) +Doros (dar). Cristina este un superb nume romanesc provenind din latinescul “Christianus” =urmasul lui Hristos, cel care crede in Hristos.

Citeste si:
What's next in fashion? Participă la Fashion ROute: Fashion goes...
What\'s next in fashion?...

Formati un cuplu bine sudat si compatibilitatea dintre voi este aproape maxima. Cu toate acestea, relatia voastra nu va fi una usoara si va trebui sa faceti fata presiunilor din exterior. Relatia dintre voi poate fi una plina de provocari si surprize si va trebui sa dovediti celor din jurul vostru ca va iubiti cu adevarat. Dar sentimentele pure si intense dintre voi, daca stiti sa le gestionati eficient, vor avea castig de cauza.

5. Dan + Anca

Dan este un nume frecvent in tara noastra, fiind de origine ebraica si insemnand “Dumnezeu este judecatorul meu”. Pe de alta parte, numele Anca, la fel ca si Ana, isi are radacinile in ebraicul Hannah. In alte explicatii etimologice, numele Anca ar proveni din evreiescul Channah si semnificand farmec, eleganta, bunatate.

Este drept ca aveti personalitati total opuse, insa va unesc multe alte lucruri. Aveti multe pasiuni si hobbyuri in comun si iubiti acelasi lucruri. Relatia voastra este una creativa si constructiva, dovedindu-i in mod frecvent celuilalt cat de mult il doriti langa voi. Cu putina buna intentie si investind permanent in aceasta relatie, o puteti transforma intr-o trainica si frumoasa casnicie.


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri