Sunt carnivora din fire si o zi fara carne inseamna o zi... trista. Am justificat acest fapt si prin prisma dietelor de slabire tinute mult prea des si prin prisma unei grupe de sange asociate stramosilor vanatori. Nu m-am gandit niciodata la posibilitatea de a deveni vegetariana...

Nu, nu va amagiti gandindu-va ca moartea animalelor ce ne deservesc este o moarte usoara; nu, nici macar nu este vorba despre o viata normala. Este vorba despre animale chinuite doar pentru ca noi sa ne satisfacem nevoi primare. Ai putea sa sacrifici catelul sau pisica sau hamsterul sau pestele ce iti lumineaza fiecare zi doar pentru a obtine hrana?

Nu imi doresc sa determin sa deveniti vegetarieni. Imi doresc doar sa aruncati o privire peste documentarul Earthlings si sa decideti daca merita sau nu sa trimiteti la moarte crancena animale nevinovate.

Am ras de multe ori cand vegetarieni convinsi imi spuneau ca pot vedea imaginea animalului mort in ceafa aia bine facuta la gratar, in pieptul de pui consumat des in dieta etc. Am inchis ochii si am continuat sa imi satisfac nevoile primare consumand carne. Daca am putea petrece o zi intr-un abator – a se citi lagar al mortii - nu ne-ar mai fi atat de usor sa acceptam sacrificarea animalelor si sa o consideram drept un bun ce ne este cuvenit doar pentru ca suntem rasa/ specia superioara.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. THE BEAUTIFUL CLUB - primul club exclusivist de beauty s-a deschis in centrul capitalei Persoana potrivită te va face să te îndrăgostești de tine, în primul rând Principiile de bază ale mașinii CNC

Pentru mine a fost primul Craciun fara carne.

Andra


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri