As strecura si cateva dezavantaje ale statutului de blonda, insa sunt atat de marunte si insignifiante ca ma gandesc ca nici nu merita osteneala de a fi mentionate. Ocazional esti tinta ironiilor colegilor. Absolut intamplator, fara vreo legatura cu realitatea, te trezesti personajul principal dintr-un banc de zile mari, mai mult sau mai putin deocheat. Din cand in cand rezultatele muncii si ale eforturilor tale intelectuale sunt detronate de sexualitatea ta, meritele si calitatile tale reale sunt ignorate in favoarea calitatilor fizice si a blondului epatant. Galbenul deoache inteligenta.

Sa ma feresc de blonde! Asa suna o replica adresata de o cunostinta si menita sa ma lase neintentionat fara de replica: sa ma feresc de blonde. S-a trecut cu vederea ca eram demna purtatoare a unei culori de par similare. Persoanele de fata intotdeauna se exclud. Si ce daca tu esti blonda?... Da. Chiar asa! Si ce daca? Si eu care credeam ca daca esti blonda, te bucuri numai de avantaje si esti placuta de mai toti si cu precadere de toti care conteaza: barbatii, persoanele de sex opus...Iata ca lumea se fereste subit de tine. Si de ce sa ma feresc de blonde? Din cauza surprizelor pe care ti le pot oferi acestea (nu stiu daca placute sau nu; a uitat sa specifice).

Ca si scolarita, blondul ma prindea de minunea. Ne potriveam unul cu celalalt. Si ce daca se mai intampla sa uit sa-mi fac tema pentru acasa? Nu ca nu as fi stiut sa o fac sau ca s-ar fi indoit cineva de capacitatea mea de a-mi face temele cu brio, dar eram atat de blonda si de zapacita... Iar blondelor li se scuza si li se iarta multe si mai ales incapacitatea de aducere aminte. Iar daca imi convenea sa ma complac in statutul meu de blonda, iar avantajele erau vizibile, de ce nu as fi facut-o?

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Când vei învăța lecțiile din trecut, vei cunoaște cea mai frumoasă și puternică poveste de iubire Atunci când mi-am dat seama că totul depinde de mine, m-am liniștit Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi

De ce sa nu joci rolurile pe care ceilalti le asteapta sa fie interpretate magistral? Se spune despre femeia blonda ca nu este nevoie sa faca eforturi ca sa cucereasca, caci s-a nascut cu darul cuceririi. Ea nu bate in portile seductiei, ci ea este cea care le deschide, asteaptandu-si cu rabdare cuceritii. Si uite asa, se intampla ca si astazi, cand se strecoara cate o greseala in proiectele pe care le am de finalizat, sa mai apara cate cineva dornic sa imi ia apararea, invocand unul dintre cele mai plauzibile si stupide motive: sunt blonda. Si daca esti blonda, chiar sa nu te deranjeze pledoarii de aparare inventate de minti luminate de neuroni de gradinita? Gresesc pentru ca sunt obosita, gresesc pentru ca nu sunt atenta, gresesc din exact aceleasi motive pentru care gresesc si celelalte persoane. Nu gresesc pentru ca sunt blonda.

As strecura si cateva dezavantaje ale statutului de blonda, insa sunt atat de marunte si insignifiante ca ma gandesc ca nici nu merita osteneala de a fi mentionate. Ocazional esti tinta ironiilor colegilor. Absolut intamplator, fara vreo legatura cu realitatea, te trezesti personajul principal dintr-un banc de zile mari, mai mult sau mai putin deocheat. Din cand in cand rezultatele muncii si ale eforturilor tale intelectuale sunt detronate de sexualitatea ta, meritele si calitatile tale reale sunt ignorate in favoarea calitatilor fizice si a blondului epatant. Galbenul deoache inteligenta, iar multi vor spune ca insasi faptul de a aborda o astfel de tema ma face sa fiu "blonda"(a se vedea ca pentru multi, in dictionarele persoanele, cuvantul “blond” desemneaza lipsa de inteligenta). Si ca fizic, da, sunt blonda.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri