16 Februarie 2015 publicat în Lifestyle 64 share-uri

Probabil este o scrisoare pe care orice femeie aflata intr-oa stfel de situatie ar vrea sa o primeasca la momentul potrivit.

Relatia noastra se invarte in jurul cresterii celor trei baieti. In situatiile in care alte subiecte vor aparea in timp ce suntem in acelasi timp unul langa ceallat, te rog sa nu uiti ca pentru el, eu sunt doar mama copiilor lui.

Nimic mai mult.

Iti acord increderea necesara avand certitudinea ca stii ce inseamna sa ai o relatie cu un barbat ce are trei baieti la varsta adolescentei. Acest lucru este o noutate si pentru ei, asa ca la inceput nu vor sti ce sa spuna sau ce sa faca in preajma ta. Ei sunt adolescenti ce au propria viata, propriile sperante, vise si intentii, si este foarte probabil ca uneori ele sa nu fie cele mai potrivite. Mi-ar placea ca in momentul in care prezenta ta o sa fie constanta in viata lor, sa incerci sa ii cunosti pe fiecare in parte.

Sper ca odata cu trecerea timpului si pe masura ce vei fi langa ei din ce in ce mai mult, vei reusi sa ai o relatie speciala cu fiecare dintre ei. Acest lucru cu siguranta va necesita un efort in plus din partea ta. Adesea nu va fi usor, dar asa se intampla in majoritatea situatiilor in care se merita.

Sper ca aceasta scrisoare sa nu te sperie. Sper ca vei intelege ca nu as fi putut sa spun toate aceste lucruri in momentul in care te voi cunoaste pentru prima data si ma voi intreba daca ti-am strans mana mult prea puternic.

Cu respect si cu bunavointa, iti urez "bun venit"!

Tina.

Sursa articol: app.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri